Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χρυσές Σφαίρες: Η «μάχη» της Ντούα Λίπα με το «αλύγιστο» φόρεμα 

Χρυσές Σφαίρες: Η «μάχη» της Ντούα Λίπα με το «αλύγιστο» φόρεμα 

Ήταν πρώτη φορά υποψήφια για το βραβείο καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού.

Μια εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Ντούα Λίπα στην 81η απονομή των Χρυσών Σφαιρών την Κυριακή (07/01), ωστόσο όπως αποδείχθηκε δεν ήταν και από τις πιο βολικές επιλογές της. Η 28χρονη τραγουδίστρια ήταν αποψήφια για το βραβείο καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού κινηματογραφικής ταινίας, για την επιτυχία της «Dance The Bight», από την ταινία «Barbie».

Για την εμφάνισή της επέλεξε ένα custom Haute Couture μαύρο βελούδινο φόρεμα που ήταν διακοσμημένο με κεντημένα χρυσοποίκιλτα μοτίφ, σχεδιασμένο από τον Daniel Roseberry για τον οίκο μόδας Schiaparelli.

Η ίδια περπάτησε στο κόκκινο χαλί των βραβείων και έλαμψε μαγνητίζοντας τα βλέμματα, ωστόσο τα βρήκε αρκετά σκούρα στο εσωτερικό της αίθουσας, αφού το φόρεμά της ήταν τόσο «σκληρό» που δεν μπορούσε να καθίσει άνετα στην καρέκλα για να παρακολουθήσει την τελετή.

Η Ντούα Λίπα μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη λαμπερή βραδιά.

Το θεόστενο φόρεμα σε γοργονέ στιλ.

Παλεύει να καθίσει

Η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο από τα παρασκήνια δείχνοντάς στους διαδικτυακούς της φίλους την προσπάθεια που κατέβαλε για να καθίσει, αφού φαίνεται να βυθίζεται αργά στην καρέκλα, γέρνοντας ουσιαστικά προς τα πίσω για να είναι περισσότερη ξαπλωμένη παρά καθισμένη.

«Σας ευχαριστώ @goldenglobes για μια τόσο όμορφη βραδιά χθες το βράδυ», έγραψε η Ντούα Λίπα στην ανάρτησή της, προσθέτοντας αστειευόμενη: «το μόνο πράγμα που έλειπε ήταν μια ανακλινόμενη καρέκλα».

Σε μια άλλη φωτογραφία που μοιράστηκε η τραγουδίστρια φαίνεται να γελάει καθώς στέκεται όρθια στο εσωτερικό ενός βαν φορώντας το ίδιο φόρεμα.

Η ανάρτησή της:

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024