Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Στην Αθήνα ο αντιπρόεδρος της Άδανα - Θα συναντηθεί με τον Τερίμ για μεταγραφές»

«Στην Αθήνα ο αντιπρόεδρος της Άδανα – Θα συναντηθεί με τον Τερίμ για μεταγραφές»

Σύμφωνα με τους Τούρκους, ο αντιπρόεδρος της Αδάνα, Μετίν Κορκμάζ, βρίσκεται στην Αθήνα για να συναντηθεί με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να… ξεψαχνίζει την αγορά με σκοπό την ενίσχυση του ρόστερ του ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο νέος τεχνικός του τριφυλλιού, Φατίχ Τερίμ ο οποίος έχει ξεκινήσει ιδανικά την θητεία του στον πάγκο της ομάδας, έχοντας 2/2 «τρέχει» για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, με τον πολύπειρο Τούρκο κόουτς να έχει κυκλώσει διάφορες περιπτώσεις από το πρωτάθλημα της χώρας του.

Μερικές από αυτές είναι και οι Γκραβιγιόν, Ακμπάμπα και Σάρι, οι οποίοι αμφότεροι ανήκουν στην Αδάνα Ντεμίρσπορ και βρίσκονται υπό παραχώρηση.

Για αυτό τον λόγο άλλωστε όπως αποκαλύπτουν και τα μέσα από την Τουρκία, ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Μετίν Κορκμάζ, ταξίδεψε στην Αθήνα για να συναντήσει τον Φατίχ Τερίμ σχετικά με το ενδεχόμενο μεταγραφής. Η τουρκική ομάδα αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και για αυτό τον λόγο έχει βγάλει στο… σφυρί τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

«Αυτοκτονία» για Παναθηναϊκό Β’

Παρότι προηγήθηκε 2-0, ο Παναθηναϊκός Β΄ δεν κατάφερε να πανηγυρίσει το «τρίποντο» στο «Ζηρίνειο» απέναντι στην ουραγό Παναχαϊκή, στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 13η αγωνιστική στον Β΄ όμιλο της Super League 2.

Οι «πράσινοι» πήραν προβάδισμα με τέρματα των Σιδερά (19΄) και Κυριόπουλου (36΄), αλλά ο Μπαρέτ με δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά (40΄, 42΄) έσωσε το βαθμό για την πατρινή ομάδα, που παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (επτά ισοπαλίες, έξι ήττες).

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024