Σλοτ: «Δεν υπάρχει τίποτα επίσημο με Λίβερπουλ, κάθομαι εδώ με το έμβλημα της Φέγενορντ στο στήθος μου»
Ο Άρνε Σλοτ μίλησε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Λίβερπουλ από τη νέα σεζόν.
Οι ερωτήσεις σχετικά με την επικείμενη άφιξη του στον πάγκο της Λίβερπουλ φαίνεται ότι γίνονται πρόβλημα για τον Ολλανδό Άρνε Σλοτ, καθώς ετοιμάζεται να ηγηθεί της Φέγενορντ τις τελευταίες εβδομάδες της σεζόν.
Θα γιορτάσει αύριο (5/5) τον 100ο αγώνα του ως προπονητής της ολλανδικής ομάδας, αλλά η συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα κυριαρχήθηκε και πάλι από την επικείμενη μετακίνησή του να αντικαταστήσει τον Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του
«Για 25η φορά, πραγματικά δεν μπορώ να απαντήσω», είπε. «Δεν υπάρχει τίποτα επίσημο ακόμα και κάθομαι εδώ με το έμβλημα της Φέγενορντ στο στήθος μου, οπότε η πρόθεση είναι αυτή η συνέντευξη Τύπου να αφορά τη Φέγενορντ, αλλά νομίζω ότι θα προσπαθήσετε και θα ρωτήσετε για τη Λίβερπουλ ούτως ή άλλως», είπε ειρωνικά.
«Εξακολουθώ να έχω τη σιγουριά ότι τα πράγματα θα πάνε καλά, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να δώσω άλλες απαντήσεις», ήταν η μόνη παραχώρηση που έκανε σε ερωτήσεις σχετικά με τη μετακόμισή του στην Premier League. «Αν συνεχιστεί αυτό, θα είναι μια δυσάρεστη συνέντευξη Τύπου», είπε ο Σλοτ.
«Απλώς πιστεύω ότι είναι σκόπιμο να δώσω όλες τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις στο τέλος της σεζόν, επειδή είμαι ακόμα στη Φέγενορντ εδώ και η Λίβερπουλ είναι επίσης απασχολημένη με τη σεζόν της».
Ερωτηθείς αν πρέπει να του δοθούν συγχαρητήρια που του προσφέρθηκε ένας από τους πιο περιζήτητου ποδοσφαιρικούς πάγκους, ο Σλοτ τόνισε: «Μπορείτε πάντα να με συγχαρείτε, αλλά είναι πιο κατάλληλο να το κάνετε στο τέλος της σεζόν όταν είναι πραγματικά επίσημο».
Του ζητήθηκε να επιβεβαιώσει τις αναφορές ότι είχε επισκεφθεί την Αγγλία κατά τη διάρκεια της εβδομάδας: «Ήμουν στην Ιταλία με την κόρη μου, αλλιώς δεν θα είχα τόσο ωραίο μαύρισμα», είπε.
Ο Σλοτ πέρασε τρεις σεζόν στη Φέγενορντ, κατακτώντας το ολλανδικό πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν και οδεύει προς τη δεύτερη θέση σε αυτήν την σεζόν:
«Έχουμε κάνει απίστευτη πρόοδο. Όταν ξεκίνησα εδώ, λάβαμε 5,5 εκατομμύρια ευρώ για επιθετικό μας και μπορέσαμε να επενδύσουμε περίπου αυτό το ποσό», είπε.
«Τώρα μπαίνουμε στο Champions League για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και τα χρήματα είναι πολύ περισσότερα».
- «Ο Γεντβάι φεύγει από τον Παναθηναϊκό – Έκλεισε στην Αλ Σαμπάμπ» (pic)
- Η Βιλερμπάν έδωσε εγγυήσεις στον Φρανσίσκο και «τελείωσε» τις φήμες για το μέλλον του
- Ελλάδα – Ιταλία: Μεγάλη «μάχη» για την πρόκριση στον τελικό του World Cup στο Σίδνεϊ!
- Ολυμπιακός: Τελευταίο φιλικό πριν τη Ναϊμέγκεν
- Τσιτσιπάς: «Τα αεροδρόμια θα έπρεπε να έχουν μια ουρά για όσους ξέρουν να βγάζουν το λάπτοπ τους»
- Παναθηναϊκός: «Το ποσοστό μεταπώλησης που διατήρησε η Χάποελ Μπερ Σεβά στον Κάνγκουα»
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
- Ο Ραζνάτοβιτς «έστειλε» τον Μάριο Χεζόνια στους Καβαλίερς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)





![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)




































![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)


























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442