Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λύτρας για τη 12χρονη στα Σεπόλια: «Χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη, ζητά να σποφυλακιστεί η μητέρα της»

Λύτρας για τη 12χρονη στα Σεπόλια: «Χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη, ζητά να σποφυλακιστεί η μητέρα της»

Ως «τραγική» παρουσιάζει τη ψυχολογική κατάσταση της ανήλικης ο δικηγόρος της κατηγορούμενης για μαστροπεία μητέρας - «Το μόνο που επιθυμεί είναι να καταδικαστούν οι άνθρωποι που της έκαναν κακό» λέει

Η «υπόθεση του Κολωνού», όπως πολιτογραφήθηκε στα δικαστικά χρονικά, έφτασε σήμερα στην αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Δικαιοσύνη για ένα έγκλημα που συντάραξε και συνταράσσει την ελληνική κοινωνία, με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι στα Σεπόλια, το οποίο στην πιο τρυφερή του ηλικία, στα 12 έτη, γνώρισε τη φρίκη, έζησε μαρτυρικές στιγμές, αναγκάστηκε να κρύψει στην παιδική ψυχή του στιγμές και εικόνες βίας, και όταν έφτασε η ώρα σήκωσε στους ώμους του φορτίο δυσανάλογο αποκαλύπτοντας ένα προς ένα τα πρόσωπα όλων εκείνων των ανδρών που την κακοποίησαν.

«Η μικρή επιθυμεί να βγει η μητέρα της από την φυλακή και να ξανασυνδεθούν ως οικογένεια, είναι άδικα στη φυλακή» λέει ο Απόστολος Λύτρας

Ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης από τα Σεπόλια, Απόστολος Λύτρας, μίλησε στο Mega για το τι συνέβη στην δικαστική αίθουσα αναφορικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της ανήλικης.

Η μητέρα που κατηγορείται για μαστροπεία της ανήλικης κόρης της

«Ήταν μία στιγμή που την περίμενα, που η μητέρα της 12χρονης θα ερχόταν αντιμέτωπη με τον βιαστή του παιδιού της. Η αντίδραση της ήταν να προσπαθήσει να ξεφύγει από τον αστυνομικό κλοιό και να προσπαθήσει να επιτεθεί στον βασικό κατηγορούμενο. Δεν τα κατάφερε με την δύναμη της ΕΛ.ΑΣ. που υπήρχε, βγήκαμε μαζί έξω και για να προσπαθήσω να την ηρεμήσω, βγήκε και η 19χρονη κόρη της μαζί για να ηρεμήσουμε την μητέρα», είπε αρχικά.

Πως είναι η κατάσταση της 12χρονης

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, η κοπέλα «είναι σε τραγική κατάσταση. Με την εμπειρία που έχω πίστευα ότι τα πράγματα θα πήγαιναν προς το καλύτερο αλλά πάνε προς το χειρότερο. Έχει συνεχώς εφιάλτες, δεν μπορεί να κοιμηθεί το παιδί, έχει άρνηση για τα πάντα. Το μόνο που επιθυμεί είναι να καταδικαστούν οι άνθρωποι που της έκαναν κακό και επειδή η μητέρα της που δεν έχει καμία σχέση ή εμπλοκή με την υπόθεση και είναι άδικα στη φυλακή, η μικρή επιθυμεί να βγει η μητέρα της από την φυλακή και να ξανασυνδεθούν ως οικογένεια».

Ελάχιστη η ψυχολογική υποστήριξη στην ανήλικη, δεν επαρκεί

Και συνέχισε: «Δεν είναι όπως είναι ένα φυσιολογικό παιδί. Την προσέχει η θεία της 24 ώρες το 24ωρο. Το παιδί χρειάζεται μεγάλη ψυχολογική υποστήριξη. Είναι με τον ίδιο τρόπο που υπήρχε, μία ελαχιστότατη ψυχολογική υποστήριξη. Ακούσαμε πολλά λόγια στις αρχές από την κυβέρνηση και στην πράξη δεν τα είδαμε. Θεωρώ δεδομένο ότι θα τελειώσει η δίκη πριν τον Απρίλιο».

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024