Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
VW Golf: Στην τελική ευθεία

VW Golf: Στην τελική ευθεία

Η VW δίνει στη δημοσιότητα το πρώτο teaser του ανανεωμένου Golf, με ορίζοντα τα τέλη του μήνα οπότε και αναμένεται η πλήρης αποκάλυψη του

Hγερμανική φίρμα έχει ανακοινώσει με κάθε ευκαιρία που της έχει δοθεί ότι για το 2024 θα παρουσιάσει την ανανεωμένη εκδοχή του VW Golf το οποίο σημειωτέον την χρονιά που διανύουμε θα γιορτάσει τα 50ά του γενέθλια. Επιπλέον η ανανεωμένη εκδοχή του γερμανικού μοντέλου θα αποτελέσει την τελευταία ευκαιρία να αποκτήσει κανείς του μικρομεσαίου hatchback με κινητήρες εσωτερικής καύσης μιας και η ένατη γενιά του, βάσει του προγραμματισμού της VW, θα είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητη.

Μέχρι τότε η γερμανική φίρμα παραδίδει το πρώτο teaser της ανανεωμένης εκδοχής του Golf καθώς και ορισμένες λεπτομέρειες για τα νέα χαρακτηριστικά εντός και εκτός. Αυτό που αποκαλύπτει επίσης το σχετικό teaser είναι ότι το μικρομεσαίο μοντέλο θα εξακολουθήσει να διατίθεται και σε έκδοση GTI.

Σε ό,τι αφορά τα ενδότερα, μια από τις βασικές αλλαγές είναι ότι στο τιμόνι έχουν επανέλθει τα φυσικά χειριστήρια αντί των αφής, προς όφελος της εύκολης χρηστικότητας. Η οθόνη του infotainment αποκτά φωτιζόμενα χειριστήρια στο κάτω τμήμα της όπως ισχύει και το προσφάτως ανανεωμένο ID.3 τα οποία αντιστοιχούν στο σύστημα κλιματισμού. Επιπλέον πιο πληθωρικός εμφανίζεται ο ατμοσφαιρικός φωτισμός ο οποίος αναμένεται να προσφέρει μεγαλύτερο φάσμα επιλογών.

Η εξωτερική του εμφάνιση δεν αλλάζει ριζικά με βάση τις συνήθειες της VW χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν στοχευμένες μεταβολές στα φωτιστικά σώματα, τη γρίλια και του προφυλακτήρες.

Η γερμανική φίρμα έχει υποσχεθεί ότι θα εμπλουτίσει το παλμαρέ συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης ενώ θα υπάρξουν και βελτιώσεις σε επίπεδο κινητήρων οι οποίες θα εστιάσουν στην μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και της κατανάλωσης καυσίμου. Αναμενόμενα εκτός από τις επιπλέον δυνατότητες των συστημάτων υποβοήθησης και ασφάλειας θα υπάρξουν και επιπλέον εξοπλιστικές επιλογές. Με βάση τις συστάσεις η πλήρης αποκάλυψη του ανανεωμένου Golf αναμένεται πριν την εκπνοή του πρώτου μήνα του έτους.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024