Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η ανατριχιαστική τελευταία ανάρτηση του Κρίστιαν Όλιβερ - Πέθανε με τις κόρες του σε αεροπορικό δυστύχημα

Η ανατριχιαστική τελευταία ανάρτηση του Κρίστιαν Όλιβερ – Πέθανε με τις κόρες του σε αεροπορικό δυστύχημα

Το τελευταίο ποστ του Κρίστιαν Όλιβερ πριν βρει τραγικό θάνατο με τις δύο ανήλικες κόρες του σε αεροπορικό δυστύχημα.

Ήταν τρεις ημέρες πριν από την οικογενειακή τραγωδία που ο λαμπερός ηθοποιός Κρίστιαν Όλιβερ ευχόταν για το 2024 από «κάπου στον παράδεισο».

Ο Αμερικανός ηθοποιός Κρίστιαν Όλιβερ βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με τις δύο ανήλικες κόρες του, όταν το αεροπλάνο στο οποίο είχαν επιβιβαστεί συνετρίβη στα ανοιχτά ενός μικρού νησιού της Καραϊβικής.

Ο 51χρονος δεν κατάφερε να σωθεί, όπως και τα παιδιά του, Μαντίτα και Άννικ. Νεκρός βρέθηκε και ο πιλότος του αεροπλάνου, Robert Sachs.

Σύμφωνα με τοπικές αναφορές, έφτασε με τις κόρες του στην Καραϊβική στις 26 Δεκεμβρίου. Η τραγωδία σημειώθηκε την Πέμπτη στα ανοιχτά της Μπέκια, που ανήκει στο Σεν Βίνσεντ, γύρω στο μεσημέρι.

Μόλις τρεις ημέρες πριν από την τραγωδία, ο ηθοποιός είχε κάνει την τελευταία του ανάρτηση στα social media.

Συγκεκριμένα είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία που έδειχνε τη θάλασσα, ενώ στη λεζάντα της ανάρτησής του έστελνε χαιρετίσματα στο κοινό του από τον… «παράδεισο».

«Χαιρετίσματα στην κοινότητα από κάπου στον παράδεισο. Και αγάπη … 2024 ερχόμαστε!» έγραφε χαρακτηριστικά. Στη φωτογραφία φαίνονταν οι σιλουέτες μιας οικογένειας, με τον ηθοποιό να καλεί τον κόσμο να κυριαρχήσει η αγάπη. «Εύχομαι σε όλους σας τα καλύτερα για το 2024» ήταν το μήνυμα επάνω στη φωτογραφία.

Αφού έγινε γνωστή η τραγωδία, δεκάδες ήταν οι χρήστες που μοιράστηκαν τη λύπη τους για τον χαμό τους στην τελευταία ανάρτηση του ηθοποιού. «Τόσο λυπηρό που αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που δημοσίευσε στη ροή του» σχολίασε ένας από τους χρήστες χαρακτηριστικά. «Τα θερμά μου συλλυπητήρια στη γυναίκα του για την ασύλληπτη τραγωδία. Δεν υπάρχουν λόγια», σημείωσε άλλος χρήστης στο διαδίκτυο.

Η καριέρα του Κρίστιαν Όλιβερ

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Κρίστιαν Όλιβερ εμφανίστηκε σε σημαντικές ταινίες όπως το «Speed Racer» και το «Valkyrie», ενώ πρόσφατα είχε ρόλο στην τελευταία προσθήκη του franchise «Indiana Jones».

Ανάμεσα στους πρώτους του ρόλους στις ΗΠΑ ήταν και η μακρόχρονη συμμετοχή του στο «Saved by the Bell: The New Class» το 1995. Εμφανίστηκε επίσης ως χαρακτήρας στο επιτυχημένο βιντεοπαιχνίδι «Medal of Honor: Above and Beyond».

Ο Κρίστιαν Όλιβερ θα εμφανιστεί στην επερχόμενη ταινία «Forever Hold Your Peace», της οποίας ήταν επίσης παραγωγός, και μόλις γύρισε τις τελευταίες του σκηνές στις 20 Δεκεμβρίου.

Σε ένα βίντεο από την τραγική συντριβή, ένα άτομο που καταγράφει ακούγεται να λέει «το αεροπλάνο συνετρίβη! Καλέστε την ακτοφυλακή!».

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024