Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Με Ζίβκοβιτς και Τζίμα κόντρα στον Άρη (pic)

ΠΑΟΚ: Με Ζίβκοβιτς και Τζίμα κόντρα στον Άρη (pic)

Στη διάθεση του Ραζβάνου Λουτσέσκου για το αυριανό ντέρμπι με τον Άρη (7/1, 19:30) στο Κλέανθης Βικελίδης οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Στέφανος Τζίμας.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό (7/1, 19:30) ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» όπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει μετά από καιρό στην αποστολή του Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Στέφανο Τζίμα.

Εκτός είναι φυσικά οι Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ και Αλί Σαμάτα που συμμετέχουν στο Copa Africa με Νιγηρία και Τανζανία αντίστοιχα.

Η αποστολή για το ντέρμπι με τον Αρη: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Μπράντον και Τζίμας».

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Μετά την επιβλητική νίκη κόντρα στον ΟΦΗ, ο ΠΑΟΚ πάει στο »Κλεάνθης Βικελίδης» για τον αγώνα κόντρα στον Άρη, με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.

Η προετοιμασία του αγωνιστικού τμήματος ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (06.01) στη Νέα Μεσημβρία. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες της επικείμενης αναμέτρησης, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο προπονητής του Δικεφάλου για την αναμέτρηση με τον Άρη είναι οι:

Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Μπράντον και Τζίμας».

Sports in

Η FIFA σκέφτεται να χρησιμοποιείται το VAR κατόπιν αιτήματος απ’ τις ομάδες (pic)

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, μίλησε για διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανομένης της πιθανότητας καινοτομίας για την χρήση του VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024