Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ατρόμητος – Κηφισιά 3-0: Πλησιάζει στην εξάδα

Ατρόμητος – Κηφισιά 3-0: Πλησιάζει στην εξάδα

Ο Ατρόμητος επικράτησε εύκολα της Κηφισιάς με 3-0 - Ανεβαίνει και κοιτάζει τα πλέι οφ η ομάδα του Περιστερίου.

Ήταν 22 Οκτωβρίου του 2023 όταν ο Ατρόμητος έχανε από τον ΠΑΟΚ με 2-0 στην Τούμπα.

Από το επόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ανέλαβε την ομάδα ο Σάσα Ίλιτς και έκτοτε οι Περιστεριώτες πηγαίνουν… τρένο.

Για τη 16η αγωνιστική της Super League ο  Ατρόμητος επικράτησε εύκολα με 3-0 της Κηφισιάς και από εκεί που προσπαθούσε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις, βρίσκεται στο -4 από τα πλέι οφ.

Εφτασε τα οκτώ ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα (τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες) και τα δέκα συνολικά μαζί με δύο στο Κύπελλο. Όλα επί θητείας Ίλιτς ο οποίος άλλαξε εντελώς την εικόνα της ομάδας. Από την άλλη, η Κηφισιά δέχθηκε ακόμη μία βαριά ήττα μετά την 6άρα από τον ΠΑΟΚ στο φινάλε του 2023 και έμεινε καθηλωμένη στην προτελευταία θέση, πάνω μόνο από τον ουραγό ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς κι αφού… προειδοποίησαν στο 4′ με τον Αντζιέλσκι και στο 5′ με τον Βαλένσια (φάσεις που «έβγαλε» ο Αναγνωστόπουλος) προηγήθηκαν στο 8′ με υπέροχο πλασέ του Γιουμπιτάνα. Στο 34′ ο Τσιντώτας έβγαλε με υπερένταση το σουτ του Ματέους Σάντος, όμως ακόμη πιο δύσκολη ήταν η επέμβασή του στο 49′ στο σουτ του Μασούρα.

Στο 56′ ο Ατρόμητος πέτυχε και ένα ακόμη γκολ με τον Κούεν με έναν πανέξυπνο τρόπο. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ, το οποίο ο Βαλένσια εκτέλεσε αμέσως με πάσα προς τον Γιουμπιτάνα ενώ οι παίκτες της Κηφισιάς διαμαρτύρονταν. Η μπάλα έφτασε στον Κούεν που με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 2-0. Στο 79′ ο Βέργος έπειτα από ασίστ του Κούντε έκανε το 3-0 για τους Περιστεριώτες, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στην πρώτη νίκη τους για το 2024.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Αθανασίου, Ιμερέκοφ, Κιβρακίδης, Τζαβέλλας, Γκονθάλεθ (78΄Έρλινγκμαρκ), Φριντζόνσον (68΄Κούντε), Γιουμπιτάνα (82΄Ντιρκς), Κουέν, Αντζιέλσκι (68΄Βέργος), Βαλένσια (77΄Τζοβάρας)

Κηφισιά (Ντέιβιντ Νίλσεν): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Λαντρ, Βαφέας, Μασούρας, Ιπαλίμπο (64΄Μπιφουμά), Παπασάββας (76΄Πέιος), Κωνσταντακόπουλος, Σάντος (85΄Κλωναρίδης), Αντερέγκεν (63΄Ίλιεφ), Οζέγκοβιτς (77΄Τετέι).

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024