Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Δεν θα επιστρέψω ποτέ στη μουσική βιομηχανία»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Δεν θα επιστρέψω ποτέ στη μουσική βιομηχανία»

Aπαντάει σε δημοσίευμα και χαρακτηρίζει τις φήμες «σκουπίδια».

Εδώ και καιρό διεθνή δημοσιεύματα επέμεναν ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μουσική βιομηχανία και μάλιστα ότι έχει ήδη προσλάβει τραγουδοποιούς όπως η Charli XCX και η Julia Michaels για να τη βοηθήσουν να γράψει τα νέα της τραγούδια.

Ωστόσο, η σταρ επιμένει πως δεν έχει σκοπό να ανέβει ξανά στη σκηνή. Η τραγουδίστρια της ποπ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ξεκαθάρισε πως καμία από αυτές τις φήμες δεν ισχύει, χαρακτηρίζοντάς τες «σκουπίδια».

«Για να είμαστε ξεκάθαροι, οι περισσότερες ειδήσεις είναι σκουπίδια. Συνεχίζουν να λένε ότι απευθύνομαι σε τυχαίους ανθρώπους για να κάνω ένα νέο άλμπουμ… Δεν θα επιστρέψω ποτέ στη μουσική βιομηχανία», έγραψε η Σπίαρς στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram ποστάροντας μια φωτογραφία του πίνακα «Η Σαλώμη με το κεφάλι του Ιωάννη του Βαπτιστή», του Ιταλού ζωγράφου Καραβάτζο.

Γράφει για άλλους καλλιτέχνες χωρίς να αναφέρει το όνομά της.

«Όταν γράφω, γράφω για πλάκα ή γράφω για άλλους ανθρώπους!!! Για όσους από εσάς έχετε διαβάσει το βιβλίο μου, υπάρχουν πολλά που δεν ξέρετε για μένα… Έχω γράψει πάνω από 20 τραγούδια για άλλους ανθρώπους τα τελευταία δύο χρόνια!!!», συνέχισε.

Στη συνέχεια η Σπίαρς χαρακτήρισε τον εαυτό της «στιχουργό-φάντασμα», δηλαδή ότι γράφει για άλλους καλλιτέχνες χωρίς να αναφέρει το όνομά της στα τραγούδια, και είπε ότι «ειλικρινά [προτιμά] αυτό τον τρόπο».

«The Woman in Me»

Επίσης, απάντησε σε σχόλια που υποστήριζαν ότι το βιβλίο της, «The Woman in Me», κυκλοφόρησε χωρίς την έγκρισή της. Σημειώνεται ότι το βιβλίο έγινε μπεστ σέλερ στην Αμερική, με πάνω από 1,1 εκατομμύρια αντίτυπα που πουλήθηκαν την πρώτη εβδομάδα.

«Αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια», έγραψε η Σπίαρς στο τέλος της ανάρτησής της στο Instagram. «Έχετε διαβάσει τις ειδήσεις αυτές τις μέρες;;; Είμαι τόσο αγαπημένη και ευλογημένη».

Η δημοσίευση – απάντηση της τραγουδίστριας

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024