Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η μεγάλη επιστροφή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η μεγάλη επιστροφή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Οι θαυμαστές της Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχουν έναν ακόμα λόγο που ανυπομονούν για τη νέα χρονιά.

Οι θαυμαστές της Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχουν έναν ακόμα λόγο να ανυπομονούν για τη νέα χρονιά.

Να επιστρέψει στην κορυφή των charts προετοιμάζεται η Μπρίτνεϊ Σπίαρς που σχεδιάζει να γιορτάσει τα 25 χρόνια από το ντεμπούτο άλμπουμ της με μια νέα δισκογραφική δουλειά μετά από οκτώ χρόνια.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, σύμφωνα με τη Sun, έχει επιστρατεύσει τη Βρετανίδα ποπ σταρ Charli XCX για να την πολυαναμενόμενη επιστροφή της, με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να επιστρέψει ξανά στα charts.

Υπό άκρα μυστικότητα το άλμπουμ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

«Το άλμπουμ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς κρατείται άκρως μυστικό. Οι εργασίες συνεχίζονται στα παρασκήνια εδώ και αρκετό καιρό για να συγκεντρωθούν μια σειρά από κορυφαία τραγούδια για τη μεγάλη της επιστροφή.

Να επιστρέψει στην κορυφή των charts προετοιμάζεται η Μπρίτνεϊ Σπίαρς που σχεδιάζει να γιορτάσει τα 25 χρόνια από το ντεμπούτο άλμπουμ της με μια νέα δισκογραφική δουλειά μετά από οκτώ χρόνια.

Είναι γνωστή ως μία από τις μεγαλύτερες ποπ σταρ του 21ου αιώνα οπότε υπάρχει πίεση για να είναι υπέροχη η μουσική», ανέφερε χαρακτηριστικά πηγή που μίλησε στη Sun.

«H Charli έχει σπουδαίο ιστορικό όσον αφορά τη συγγραφή έξυπνων ποπ τραγουδιών. Μπήκε στο στούντιο νωρίτερα μέσα στη χρονιά για να κάνει μερικά τραγούδια χρησιμοποιώντας την καθοδήγηση της Μπρίτντεϊ Σπίαρς για το τι θέλει.

Ήρθε με ένα πραγματικά δυνατό κομμάτι που αναμένεται να μπει στο άλμπουμ, το οποίο η ομάδα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς ελπίζει ότι θα κυκλοφορήσει το 2024».

Η Charli έχει γίνει γνωστή ως μια παραγωγική τραγουδοποιός στην ποπ. Έχει γράψει μουσική για τους Selena Gomez, Raye, Blondie, Gwen Stefani και το hit των Shawn Mendes and Camila Cabello Senorita που έμεινε έξι εβδομάδες στην κορυφή.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024