Αντιμέτωποι με ομάδα ατόμων που εισέβαλαν στο σπίτι τους στη Φθιώτιδα, βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 3/1 ένα ηλικιωμένο ζευγάρι.
Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, τέσσερις άγνωστοι άνδρες, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, εισέβαλαν από την ανασφάλιστη πόρτα του σπιτιού τους στο εσωτερικό, με σκοπό τη ληστεία.
Ένας από τους ληστές κρατούσε ξύλο και απείλησε τους ηλικιωμένους
Καθώς ήταν νωρίς το απόγευμα, γύρω στις 5, ο 86χρονος άνδρας και η 76χρονη σύζυγός του βρισκόντουσαν μέσα στο σπίτι τους στην Αταλάντη. Μάλιστα, είχαν αφήσει τα κλειδιά τους στην πόρτα, κάτι που όπως φαίνεται, διευκόλυνε τους ληστές στο να εισέλθουν.
Τους απείλησαν
Όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ, ένας από τους ληστές κρατούσε ξύλο και απείλησε τους ηλικιωμένους, ενώ με βίαιες κινήσεις τους ανάγκασαν να τους πουν που είχαν τα κοσμήματα, τα οποία και αφαίρεσαν.
Το ζευγάρι ειδοποίησε την αστυνομία και οι αστυνομικοί του Εγκληματολογικού πήραν και αποτυπώματα για την ταυτοποίηση των δραστών.
Η έρευνα για τον εντοπισμό τω δραστών γίνεται από το ΑΤ Λοκρών που ανέλαβε την προανάκριση ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport οι δράστες ήταν νεαρά άτομα.
Μάλιστα, νωρίτερα είχαν σημειωθεί άλλες δύο κλοπές στην περιοχή, πάλι από ομάδες νεαρών ατόμων.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).