Πασχαλάκης: «Να βάλουμε κάτω το κεφάλι μας και να δουλέψουμε»
Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στη Λαμία.
Ο Ολυμπιακός ήταν απογοητευτικός στο παιχνίδι με τη Λαμία και ηττήθηκε στην πόλη της Φθιώτιδας με 1-0 για την 16η αγωνιστική της Super League.
Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την αποψινή εμφάνιση του Ολυμπιακού και η νοοτροπία της πειραϊκής ομάδας δεν ήταν αυτή που έπρεπε.
«Δεν υπάρχει δικαιολογία για το σημερινό, η νοοτροπία της ομάδας δεν ήταν αυτή που έπρεπε», ανέφερε.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Δεν υπάρχει δικαιολογία για το σημερινό ξεκινήσαμε νωθρά, δεν δείξαμε ότι θέλαμε το ματς περισσότερο από τον αντίπαλο. Να βάλουμε κάτω το κεφάλι μας να δουλέψουμε, γιατί πρέπει να βγαίνουν σιγά-σιγά στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε με τον νέο προπονητή. Οι μεγάλες ομάδες έχουν και προσωπικότητες. Έχουμε πολλά ντέρμπι, είναι τρεις βαθμοί που χάσαμε. Είναι κακό αποτέλεσμα, να κοιτάμε μπροστά και πρέπει να αλλάξουμε πρόσωπο. Η νοοτροπία της ομάδας δεν ήταν αυτή που έπρεπε».
Νωρίτερα ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ, είχε αναφέρει:
«Το χειρότερο ματς που έχουμε παίξει από όταν ήρθα. Φυσικά και σεβόμαστε τη φανέλα που φοράμε, πρέπει να παλέψεις και δεν το κάναμε. Πρέπει να μας γίνει μάθημα το σημερινό και να μην επαναληφθεί. Καταρχάς πρέπει να αναλύσουμε το ματς. Από όταν χάσαμε το πέναλτι έπεσε. Αν έμπαινε θα άλλαζαν τα πράγματα, αλλά από εκείνο το σημείο η ομάδα έπεσε. Πραγματικά είναι καλό το γεγονός πως έχουμε ντέρμπι σε λίγες μέρες, θα πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα και να δείξουμε αντίδραση που αρμόζει στον Ολυμπιακό».
- Συνάντηση αστέρων: Ο Μέσι έκανε δώρο τη φανέλα του στον Μπάτζιο (pic)
- Πώς αντέδρασε ο προπονητής της Νορβηγίας για τη spider-cam: «Η μπάλα πέφτει ευθεία από τον ουρανό» (vid)
- Η FIFA πήρε θέση για το γκολ της Αγγλίας και την spider-cam: «Ο αισθητήρας δεν κατέγραψε κάποια επαφή»
- Ο ΠΑΟΚ δίνει 2 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για Τολιόπουλο – Το «χρυσό» συμβόλαιο στον Έλληνα γκαρντ
- Έδωσε το σύνθημα ο Λαουτάρο: «Άλλο ένα βήμα, η Αργεντινή έδειξε από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη» (pics)
- Ο Μέσι έγινε έξαλλος με τον διαιτητή Πινέιρο: «Να μου μιλάς με σεβασμό, όπως εγώ» (vid)
- «Η Ντουμπάι έχει καταθέσει πρόταση στην Μπαρτσελόνα για τον Σενγκέλια»
- Μέσι μετά την πρόκριση: «Υποφέραμε ξανά, αλλά αυτή η ομάδα δεν σταματά ποτέ να πιστεύει»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442