
«Ο Φατίχ Τερίμ έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Τσαγκλάρ Σουγιουντσού»
Δημοσιεύματα στην Τουρκία αναφέρουν πως ο Φατίχ Τερίμ έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον στόπερ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Τσαγκλάρ Σουγιουντσού
Ο Φατίχ Τερίμ ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναθηναϊκού, στην αποψινή (3/1, 21:00) αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», την ώρα που συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στη χώρα του για τα μεταγραφικά θέματα των Πράσινων.
Στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι ο Φατίχ Τερίμ έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον στόπερ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Τσαγκλάρ Σουγιουντσού και προσπαθεί να τον πείσει να έρθει στον Παναθηναϊκό.
Η καριέρα του Σουγιουντσού
Ο 27χρονος Τούρκος ανήκει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και είναι διεθνής με την Τουρκία, όμως δεν αγωνίζεται φέτος βασικός στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, καθώς έχει μόλις 8 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.
Ο Σογιουντσού θέλει σαν τρελός να παίξει στο Euro 2024 με την Τουρκία και θέλει να βρει την ομάδα που θα τον βοηθήσει να διατηρήσει τη θέση του στην ενδεκάδα. Ο Φατίχ Τερίμ μπορεί να μιλήσει απ’ ευθείας με τον συμπατριώτη του και μάλιστα δημοσιεύματα στην γειτονική χώρα αναφέρουν πως ήδη έχει γίνει μια πρώτη επικοινωνία.
- Τέμπη: Επιμένει στην «ατομική ευθύνη» του σταθμάρχη το Δημόσιο
- Ο ημιτελικός που θα έπρεπε να είναι… τελικός
- Άγιος Δημήτριος: Τι λέει η πρώην σύντροφος του 20χρονου δράστη – Τι ισχυρίζεται ο ίδιος για το στυγερό έγκλημα
- Γεροβασίλη για υποκλοπές: Δεν είναι δικαιοσύνη αυτή που δεν σέβεται του δικαστές της
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «16» του Masters της Μαδρίτης – Ισχυρός ο επόμενος αντίπαλος (vid)
- Αυτή 18, αυτός 37: «Ο Μέριλιν Μάνσον με κακοποιούσε φρικτά» – Το ναζιστικό μαστίγιο, οι πρακτικές αίρεσης


