Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mιρτσέα Λουτσέσκου: «Ο Ραζβάν δεν θα χάσει κάποιο ντέρμπι από τον Τερίμ»

Mιρτσέα Λουτσέσκου: «Ο Ραζβάν δεν θα χάσει κάποιο ντέρμπι από τον Τερίμ»

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου δήλωσε πως ο γιος του Ραζβάν δεν θα ηττηθεί σε κάποιο ντέρμπι με αντίπαλο προπονητή τον Φατίχ Τερίμ

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου στα 78 του χρόνια παραμένει ακόμα ενεργός, έχοντας στο βιογραφικό του τίτλους και παραστάσεις από κορυφαία πρωταθλήματα.

Στην προπονητική του καριέρα έχει αντιμετωπίσει πολλά μεγάλα ονόματα προπονητών, με ένα από αυτά, να είναι ο νυν προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, τον οποίο αντιμετώπισε τη σεζόν 2002-2003.

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου βρισκόταν τότε στον πάγκο της Μπεσίκτας, με τον Τερίμ να βρίσκεται σε αυτόν της Γαλατασαράι, με τον Ρουμάνο τεχνικό να βγαίνει νικητής στη μονομαχία και να κατακτά το πρωτάθλημα Τουρκίας με την Μπεσίκτας

Με αφορμή, την ανάληψη του πάγκου του Παναθηναϊκού από τον Τερίκ και την μονομαχία με τον γιο του και προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, ο Μιρτσέα σχολίασε την μεταξύ τους «κόντρα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Νίκησα τον Τερίμ στα ντέρμπι στην Τουρκία και οδήγησα την Μπεσίκτας στο πρωτάθλημα. Δεν νομίζω πως ο γιος μου, ο Ραζβάν θα χάσει κάποιο ντέρμπι από τον Τερίμ», σημείωσε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου ενώ αναφέρθηκε και στα σχέδια του.

«Έχω δεχθεί κρούσεις από κάποιες ομάδες, όμως ποτέ δεν αναλαμβάνω σύλλογο μεσούσης της περιόδου. Θα δούμε τι θα συμβεί τον Ιούνιο».

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024