Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας: «Είναι μεγάλο επίτευγμα για τον Ολυμπιακό ότι δημιουργήσαμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τον κόσμο»

Μπαρτζώκας: «Είναι μεγάλο επίτευγμα για τον Ολυμπιακό ότι δημιουργήσαμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τον κόσμο»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε ενόψει της αναμέτρησης με την Μονακό, για την κακή παράδοση των Πειραιωτών απέναντι στους Γάλλους.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο την Μονακό στο ΣΕΦ, στην δεύτερη αναμέτρηση της «διαβολοβδομάδας» στη Euroleague.

Στη σημερινή media day των «ερυθρολεύκων», ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την κακή παράδοση των Πειραιωτών απέναντι στους Γάλλους, την ατάκα του συνεργάτη του πως «ο φετινός Ολυμπιακός είναι καλύτερος από τον περσινό», ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για τα συνεχόμενα sold out.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τακτικά είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, αλλά η σημασία του είναι ίδια. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό αυτή τη χρονική στιγμή για τις ομάδες που παλεύουν να μπουν στη δεκάδα. Εμείς δεν έχουμε να κάνουμε τίποτε άλλο από το να αναπροσαρμόσουμε την τακτική μας, να δώσουμε έμφαση σε συγκεκριμένα κλειδιά του παιχνιδιού. Η Μονακό έχει πολύ ταλέντο, είναι δεύτερη σε πόντους μέσα από το ζωγραφιστό, εκτελεί σε isolation ή σε πάσα από το πρώτο ροτέισον, έχει αθλητικότητα και πάντα τα παιχνίδια μαζί της είναι δύσκολα και κλειστά. Ελπίζουμε να είμαστε αυτοί που πρέπει για να κερδίσουμε».

Για την κακή παράδοση απέναντι στους Μονεγάσκους στην regular season: «Δεν έχουμε ρεβανσιστική διάθεση με κανέναν, ούτε καν με τους εγχώριους αντιπάλους μας. Το μόνο που θέλουμε είναι να παίξουμε για την ομάδα μας, να κερδίσουμε, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που μας στηρίζει συνεχώς με sold out και φυσικά να εκπληρωθούν οι φιλοδοξίες μας. Θεωρούμε πως έχουμε καλή ομάδα, χρειαζόμαστε χρόνο γιατί νέοι παίκτες έρχονται και πρέπει να είσαι πολύ συμπαγής αμυντικά και τακτικά. Πιστεύουμε πως μέρα με τη μέρα θα είμαστε καλύτεροι. Παίξαμε πρόσφατα με τη Μονακό, εξαρτάται το αποτέλεσμα από τη μέρα που θα βρεθούν κάποιοι παίκτες, κυρίως δικοί τους».

Για την ατάκα του συνεργάτη του πως ο φετινός Ολυμπιακός είναι καλύτερος από τον περσινό: «Προφανώς εννοεί το βάθος του ρόστερ. Πέρσι δεν είχαμε σημαντικούς τραυματισμούς και ήμασταν τυχεροί. Φέτος έχουμε μεγαλύτερο βάθος γιατί αυτό απαιτεί η Ευρωλίγκα και είχαμε συμφωνήσει με τη διοίκηση να ενισχυθούμε κάποια στιγμή. Νιώθουμε ότι το ταλέντο είναι υψηλό. Για να αποδειχτεί αν είμαστε καλύτεροι ή όχι, πρέπει να κάνουμε περισσότερα από πέρσι, που είναι πολύ δύσκολο».

Για τα συνεχόμενα sold out: «Θεωρώ πολύ σημαντικό το sold out. Είναι μεγάλο επίτευγμα για τον Ολυμπιακό ότι δημιουργήσαμε μια σχέση τέτοια, ώστε να υπάρχει μια σχέση εμπιστοσύνης. Το θέαμα που παρουσιάζουμε είναι καλό για τον κόσμο, γίνεται μια… μάχη για να βρουν εισιτήρια, μας πιέζουν κι εμάς».

Sports in

LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024