Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Έφυγες νωρίς ρε μπαγάσα» - Η Μελίνα Ασλανίδου αποχαιρετά τον Νίκο Ρόκκο

«Έφυγες νωρίς ρε μπαγάσα» – Η Μελίνα Ασλανίδου αποχαιρετά τον Νίκο Ρόκκο

«Καλό να είναι το ταξίδι σου Νικόλα μου στο φως»

Δύσκολες ώρες περνά ο αγαπημένος τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος, έπειτα από την είδηση θανάτου του αδερφού του Νίκου, ο οποίος πνίγηκε ανοιχτά της Λήμνου, ενώ έκανε ψαροντούφεκο.

Ο 50χρονος Νίκος Ρόκκος ασχολιόταν επαγγελματικά με το ψάρεμα. Ο άτυχος άνδρας δεν είχε δώσει σημεία ζωής για αρκετές ώρες, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει κινητοποίηση του λιμενικού. Βρέθηκε νεκρός σε θαλάσσια περιοχή, ανοιχτά του χωριού Παναγιά.

Το αντίο της Μελίνας Ασλανίδου

Η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία γνώριζε τον Νίκο Ρόκκο, έκανε μια ανάρτηση στα social media, προκειμένου να τον αποχαιρετήσει.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε ένα κοινό τους στιγμιότυπο και στη λεζάντα, που το συνοδεύει έγραψε: «Καλό να είναι το ταξίδι σου Νικόλα μου στο φως… Έφυγες νωρίς ρε μπαγάσα».

Ραγίζει καρδιές η Λελέ Γκόφα

Με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, η σύζυγος του τραγουδιστή, Λελέ Γκόφα έστειλε το δικό της μήνυμα, αναφέροντας πόσο πολύ αγαπούσε όλη η οικογένεια τον Νίκο Ρόκκο.

«Κάθε φορά που έβλεπα να ρωτήσεις τα social για πένθος αναρωτιόμουν και κορόιδευα. Έλεγα δηλαδή τώρα μέσα στον πόνο τους αυτό σκέφτηκα να κάνουν. Αυτή τη φορά όμως νιώθω τεράστια ανάγκη να φωνάξω πόσο σε αγαπάμε, πόσο θα μας λείπεις για πάντα Νίκο μας. Τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο εδώ. Εύχομαι εκεί που πήγες να είναι πραγματικά τόσο όμορφα και ας πονάμε εμείς εδώ που δεν ξέρουμε» έγραψε η Λελέ Γκόφα στο μήνυμα για τον θάνατο του αδελφού του Στέλιου Ρόκκου.

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024