«Έφυγες νωρίς ρε μπαγάσα» – Η Μελίνα Ασλανίδου αποχαιρετά τον Νίκο Ρόκκο
«Καλό να είναι το ταξίδι σου Νικόλα μου στο φως»
Δύσκολες ώρες περνά ο αγαπημένος τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος, έπειτα από την είδηση θανάτου του αδερφού του Νίκου, ο οποίος πνίγηκε ανοιχτά της Λήμνου, ενώ έκανε ψαροντούφεκο.
Ο 50χρονος Νίκος Ρόκκος ασχολιόταν επαγγελματικά με το ψάρεμα. Ο άτυχος άνδρας δεν είχε δώσει σημεία ζωής για αρκετές ώρες, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει κινητοποίηση του λιμενικού. Βρέθηκε νεκρός σε θαλάσσια περιοχή, ανοιχτά του χωριού Παναγιά.
Το αντίο της Μελίνας Ασλανίδου
Η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία γνώριζε τον Νίκο Ρόκκο, έκανε μια ανάρτηση στα social media, προκειμένου να τον αποχαιρετήσει.
Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε ένα κοινό τους στιγμιότυπο και στη λεζάντα, που το συνοδεύει έγραψε: «Καλό να είναι το ταξίδι σου Νικόλα μου στο φως… Έφυγες νωρίς ρε μπαγάσα».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ραγίζει καρδιές η Λελέ Γκόφα
Με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, η σύζυγος του τραγουδιστή, Λελέ Γκόφα έστειλε το δικό της μήνυμα, αναφέροντας πόσο πολύ αγαπούσε όλη η οικογένεια τον Νίκο Ρόκκο.
«Κάθε φορά που έβλεπα να ρωτήσεις τα social για πένθος αναρωτιόμουν και κορόιδευα. Έλεγα δηλαδή τώρα μέσα στον πόνο τους αυτό σκέφτηκα να κάνουν. Αυτή τη φορά όμως νιώθω τεράστια ανάγκη να φωνάξω πόσο σε αγαπάμε, πόσο θα μας λείπεις για πάντα Νίκο μας. Τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο εδώ. Εύχομαι εκεί που πήγες να είναι πραγματικά τόσο όμορφα και ας πονάμε εμείς εδώ που δεν ξέρουμε» έγραψε η Λελέ Γκόφα στο μήνυμα για τον θάνατο του αδελφού του Στέλιου Ρόκκου.

- Παναγιώτης Νέστορας: «Το μόνο που έχω να ρωτήσω είναι γιατί τόσο μίσος, ποιοι είναι πίσω από τους εκτελεστές»
- Επίδειξη μίσους στη Βόρεια Ιρλανδία: Ομοίωμα τζαμιού πυρπολήθηκε έξω από το Μπέλφαστ
- H OpenAI απαντά στην Anthropic με νέο πολυεργαλείο για επιχειρήσεις
- Κωνσταντίνος Αργυρός – Οι «Καμπάνες» του, γίνονται το πρώτο ελληνόφωνο άλμπουμ στα Billboard
- Προοπτική για κοινωνικές κατοικίες ιατρών στην Κάρπαθο
- Τραγωδία στη Γαλλία μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Μουντιάλ: 17χρονη έχασε τη ζωή της μετά από πτώση από φορτηγό (vids)
- Σισμανόγλειο: Στον εισαγγελέα ο 76χρονος που προκάλεσε τη φωτιά στο νοσοκομείο
- Τοξικότητα κυβερνητικής κοπής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)

























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)












































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442