Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η ανασκόπηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου για το 2023 με ένα βίντεο

Η ανασκόπηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου για το 2023 με ένα βίντεο

«Μου έδωσες και μου πήρες, όμως πλέον είσαι παρελθόν»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποχαιρέτησε το 2023 με ένα συγκεντρωτικό βίντεο από τις στιγμές του έτους, που ξεχώρισαν για την ίδια.

Το κλιπ που ανάρτησε στο Instagram, λίγο πριν αλλάξει η χρονιά, δείχνει πλάνα από τις καλοκαιρινές της διακοπές, αλλά και καρέ από τα ταξίδια που έχει κάνει μέσα στη χρονιά.

«Αγαπητό 2023! Μόνο βαρετό δεν ήσουν! Μου έμαθες τόσα πολλά! Μου έδωσες, μου πήρες.. Όμως πλέον είσαι παρελθόν! Ανυπομονώ για τα επόμενα, ελπίζω για τα καλύτερα» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Το ταξίδι στην Ισλανδία

Η Ιωάννα Παλιοσπύρουπριν λίγες μέρες θυμήθηκε το πρώτο ταξίδι που είχε κάνει στο εξωτερικό για το 2023, τον περασμένο Γενάρη κι αυτό για έναν σημαντικό λόγο που η ίδια δεν ήθελε να ξεχάσει.

Δημοσιεύοντας λοιπόν, αρκετές άφιλτρες φωτογραφίες της από εκείνο το ταξίδι τις οποίες δεν είχαμε ξαναδεί, η Ιωάννα Παλιοσπύρου αρχικά θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους πόσο ευγνώμων ήταν που κατάφερε να κάνει αυτό το ταξίδι ζωής και να δει φυσικά πέρα από τα πανέμορφα τοπία και το Βόρειο Σέλας.

Μάλιστα, η ίδια έγραψε και σε story της πως θα ήθελε να βρεθεί ξανά σε εκείνα τα μέρη που επισκέφτηκε στην Ισλανδία.

Όπως θα δεις και από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε, η ίδια ήταν πολύ χαρούμενη που βρέθηκε εκεί, φορώντας τα απαραίτητα ρούχα για να είναι ζεστή, διαλέγοντας ωστόσο ένα πολύ όμορφο λευκό μπουφάν με ethnic σχέδια στο πάνω μέρος του, το οποίο συνδύασε με τον λευκό σκούφο της.

Ο λόγος που όμως στάθηκε περισσότερο σε αυτό το ταξίδι ήταν πως την ώρα που φωτογραφιζόταν σε ένα από τα αξιοθέατα της χώρας, σε ένα σημείο που η αντανάκλαση του τοπίου επιτυγχάνεται με εξωπραγματικό τρόπο – σε σημείο να νομίζεις πως βρίσκεσαι μπροστά από έναν γιγάντιο καθρέφτη ή είσαι μέρος ενός πολύ καλού photoshop – συνειδητοποίησε κάτι πολύ σημαντικό βλέποντας την αντανάκλαση του εαυτού της. Πως ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να αλλάξει τη ζωή κάποιου είναι ο ίδιος του ο εαυτός. Γι’ αυτό και συνόδευσε την ανάρτησή της από την Ισλανδία με την εξής φράση:

«Αγαπημένη/ε μου, αν ψάχνεις για εκείνο το ένα άτομο που θα σου αλλάξει τη ζωή, ρίξε μια ματιά στον καθρέφτη».

Sports in

Ο Κώστας Φορτούνης αποκλειστικά στο in: «Τώρα να δώσουμε όλοι μας, λίγο παραπάνω για το Conference και το πρωτάθλημα»

Ο Ολυμπιακός χτυπά την πόρτα ενός… ιστορικού Μάη και ο αρχηγός του, Κώστας Φορτούνης δείχνει τον δρόμο μέσα από την συνέντευξή του στο in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024