Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κίνα: Βίντεο σοκ – Βρέθηκαν σκουλήκια στην κοιλιά 70χρονου

Κίνα: Βίντεο σοκ – Βρέθηκαν σκουλήκια στην κοιλιά 70χρονου

Ένα σοκαριστικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας, και δείχνει σκουλήκια να βρίσκονται στην κοιλιά ενός 70χρονου άνδρα.

Ένας 70χρονος καρκινοπαθής που υποβλήθηκε σε επέμβαση για τη διερεύνηση της απόφραξης του χοληδόχου πόρου του, βρέθηκε να έχει σκουλήκια στην κοιλιά του.

Τα σκουλήκια βρέθηκαν στη χολική οδό, τις σωληνώσεις και τους αγωγούς του 70χρονου, όπως φαίνεται και σε βίντεο που «ανέβασε» η Daily Mail.

Τα συγκεκριμένα σκουλήκια έχουν μήκος 15 έως 20 χιλιοστά και πλάτος τρία έως τέσσερα χιλιοστά – περίπου το μέγεθος ενός συνδετήρα

Οι Κινέζοι γιατροί που παρακολουθούσαν τον άνδρα ανέφεραν ότι βρήκαν σκουλήκια που ζούσαν στην κοιλιά του όταν πραγματοποίησαν την επέμβαση, η οποία τελικά ανακάλυψε έναν όγκο στο παχύ έντερό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα σκουλήκια που ανήκουν στο είδος Clonorchis sinensis της Ανατολικής Ασίας, φαίνεται να κατέληξαν στην κοιλιά του άνδρα μετά από κατανάλωση ωμού ψαριού του γλυκού νερού ή γαρίδας.

Τα συγκεκριμένα σκουλήκια έχουν μήκος 15 έως 20 χιλιοστά και πλάτος τρία έως τέσσερα χιλιοστά – περίπου το μέγεθος ενός συνδετήρα.

Οι γιατροί εξήγαγαν δύο από τα πέντε σκουλήκια, τα οποία διαπίστωσαν ότι ήταν ανήκαν στο είδος Clonorchis sinensis  ένα είδος σκουληκιού που εμφανίζεται επίπεδο και έχει σχήμα φύλλου, σύμφωνα με την έκθεση στο New England Journal of Medicine.

Οι περισσότεροι άνθρωποι με σκουλήκια που ζουν στο χολικό τους σύστημα δεν γνωρίζουν ότι τα έχουν. Ωστόσο αν δεν αντιμετωπιστεί, μπορεί να οδηγήσει σε φλεγμονή του ήπατος, πέτρες στη χολή και καρκίνο των χοληφόρων πόρων.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024