
Τι είπε ο Τζέιμς για Ολυμπιακό: «Διαβάζετε πράγματα στο διαδίκτυο και νευριάζετε»
Ο Μάικ Τζέιμς με μια ανάρτηση του αναφέρθηκε στην έντονη φημολογία που είχε αναπτυχθεί το καλοκαίρι, σχετικά με τον ίδιο και την συμφωνία που είχε με τον Ολυμπιακό.
Ο Μάικ Τζέιμς ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Μονακό στην νίκη της ομάδας του επί της Μπαρτσελόνα (91-71) στο Πριγκιπάτο για την 17η αγωνιστική της Εuroleague.
Ο Αμερικανός γκαρντ, όπως συνηθίζει, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ήταν αρκετά δραστήριος στα social media και σχολίασε μία φάση στην οποία δεν πήρε φάουλ και το δικαίωμα να εκτελέσει τρεις βολές. Στη συνέχεια, ο Τζέιμς έκανε παράπονα στους διαιτητές και αυτοί τον τιμώρησαν με τεχνική ποινή.
Αποκαλυπτικός Μάικ Τζέιμς για τον Ολυμπιακό
Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού άνοιξε διάλογο με τους ακόλουθούς του στο Twitter, ενώ σε μία ανάρτησή του απάντησε στις φήμες που τον έφερναν να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό το προηγούμενο καλοκαίρι.
Ένας από τους ακόλουθούς του, του έγραψε: «Φίλοι του Παναθηναϊκού μην ξεχνάτε το deal με τον Ολυμπιακό. Ελπίζουμε πως θα διαλύσουμε την ομάδα τους».
Με τον άσο της Μονακό να απαντάει: «Ποιο deal; Διαβάζεις πράγματα στο διαδίκτυο και νευριάζεις; Αν νευριάζεις για τέτοια πράγματα τότε προχώρα παρακάτω. Δεν με πληγώνεις».
Δείτε την απάντηση του
- Η Λένα Χίντεϊ πιστεύει ότι η βιομηχανία του θεάματος προστατεύει τους κακοποιητικούς άνδρες
- Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών σε Γλυφάδα και Βούλα
- LIVE: Άγιαξ – Ολυμπιακός
- Η μεγάλη ρευστοποίηση: Από την κρίση του ΣΥΡΙΖΑ στα κόμματα υπό εξαφάνιση
- Φλώρινα: Συνελήφθη 68χρονος με πάνω από 55 κιλά κάνναβης σε ΙΧ αυτοκίνητο
- Ο εμπορικός πόλεμος ανάμεσα σε Κίνα και Ευρώπη είναι αναπόφευκτος – Για να διασωθεί η ευρωπαϊκή βιομηχανία





