Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έρχεται trade που αλλάζει τα δεδομένα στους Κινγκς – Τι συμβαίνει με Βεζένκοφ

Έρχεται trade που αλλάζει τα δεδομένα στους Κινγκς – Τι συμβαίνει με Βεζένκοφ

Οι Σακραμέντο Κινγκς αναμένεται να προχωρήσουν σε κίνηση που θα αλλάξουν τα δεδομένα στην ομάδα και πιθανότατα θα επηρεάσουν και τον Σάσα Βεζένκοφ

Οι Σακραμέντο Κινγκς μπορεί να κέρδισαν τους Ατλάντα Χοκς δύσκολα, αλλά δεν διανύουν τόσο καλή σεζόν με πέρσι και έχουν θεματάκια να λύσουν. Ο Μάικ Μπράουν έχει ένα πολύ σφιχτό ροτέισον, ενώ δεν χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες και μια περίπτωση τέτοια είναι και ο Σάσα Βεζένκοφ.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού πήγε στο ΝΒΑ για να διεκδικήσει αρκετά λεπτά συμμετοχής, όμως δεν παίζει καθόλου, όπως συνέβη κόντρα στην Ατλάντα. Την ίδια ώρα οι Κινγκς κοιτάζουν διάφορες επιλογές στην αγορά, προκειμένου να ενισχυθούν στο δεύτερο μισό, κάτι που όπως είναι λογικό θα επηρεάσει και τον Βεζένκοφ.

Ήδη κυκλοφορεί φήμη για ένα trade που θα αλλάξει τα δεδομένα στις θέσεις «4-5» στους Βασιλιάδες, αν γίνει πράξη και περιλαμβάνει και τους Νιου Γιορκ Νικς.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα

«Έχουν αρκετά picks, νεαρούς παίκτες με ταλέντο και παίκτες με ικανοποιητικά συμβόλαια που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε μια ανταλλαγή, έτσι ώστε να αποκτηθεί ένας ψηλός που θα κάνει τη διαφορά. Οι Νικς έχουν στην κατοχή τους εννιά picks πρώτου γύρου στα επόμενα πέντε χρόνια», ανέφερε στο ρεπορτάζ του στo SNY ο Ίαν Μπέγκλεϊ.

«Οι Νικς έχουν επίσης στην κατοχή τους και το φετινό pick δεύτερου γύρου των Ντιτρόιτ Πίστονς που είναι κοντά στην 30ή επιλογή. Οπότε θα μπορούσαν να κάνουν μια πρόταση, είτε για τον Κέλι Όλινικ των Γιούτα Τζαζ ή τον Άλεξ Λεν των Σακραμέντο Κινγκς, χωρίς να δώσουν σημαντικά ανταλλάγματα», κατέληξε.

Φέτος, ο Όλινικ έχει αγωνιστεί σε 29 ματς με κατά μέσο όρο 7,9 πόντους και 5,5 ριμπάουντ σε 21,9 λεπτά συμμετοχής, ενώ ο Λεν έχει λάβει μέρος σε μόλις 7 παιχνίδια, μετρώντας κατά μέσο όρο 2,1 πόντους και 2,3 ριμπάουντ σε 6,1 λεπτά συμμετοχής.

Sports in

Οι μέρες και οι ώρες των Game 5 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ανακοινώθηκαν οι μέρες και οι ώρες των Game 5 του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024