Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα Αριστερά: Να απομακρυνθεί η «εκλεκτή της ΝΔ» διοικήτρια του Ερυθρού Σταυρού

Νέα Αριστερά: Να απομακρυνθεί η «εκλεκτή της ΝΔ» διοικήτρια του Ερυθρού Σταυρού

Το γλέντι στον Ερυθρό Σταυρό σε ημέρα εφημερίας καυτηριάζει η Νέα Αριστερά τονίζοντας ότι «η απομάκρυνση της εκλεκτής της Νέας Δημοκρατίας είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει το υπουργείο Υγείας».

Το «επιτελικό κράτος των αρίστων» της ΝΔ μπαίνει για άλλη μια φορά στο στόχαστρο της Νέας Αριστεράς, που διαβάζει νέα απόδειξη της κυβερνητικής υποκρισίας για τον δήθεν διορισμό αξιοκρατικών διοικήσεων στις αδιανόητες σκηνές που έλαβαν χώρα στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός σε μέρα εφημερίας.

Για το περιστατικό με το γλέντι στο νοσοκομείο έχει ήδη διαταχθεί κατεπείγουσα ΕΔΕ, ωστόσο η Νέα Αριστερά ζητά άμεση απομάκρυνση της «εκλεκτής της ΝΔ» διοικήτριας του Ερυθρού Σταυρού.

Η Νέα Αριστερά με αφορμή το συμβάν αυτό ασκεί δριμεία κριτική στην ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική στον κρίσιμο τομέα της Υγείας.

«Αδιανόητες εικόνες στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός»»

«Η χώρα μας βρίσκεται στα πρόθυρα μια δύσκολης συνθήκης, καθώς τα ανησυχητικά στοιχεία από την νέα έκρηξη του κορονοϊού και των ιώσεων αναμένεται να μεταφραστούν σε μια νέα περίοδο δοκιμασίας για το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Η Νεα Δημοκρατία όλα αυτά τα χρόνια όχι μόνο δεν θωράκισε το δημόσιο νοσοκομείο αλλά το οδήγησε στην κατάρρευση ακόμα και σε περίοδο πανδημίας.» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς.

«Οι σημερινές αδιανόητες σκηνές στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταύρος αποδεικνύουν, για μια ακόμα φορά, την κυβερνητική υποκρισία για τον δήθεν διορισμό «αξιοκρατικών διοικήσεων». Η απομάκρυνση της εκλεκτής της Νέας Δημοκρατίας είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει το υπουργείο Υγείας. Αναμένουμε την αυτοκριτική του και κυρίως να προχωρήσει σε άμεσα μέτρα για την ανασυγκρότηση του νοσοκομείου. Μερικές φορές το γελοίο απλά αναδεικνύει το μέγεθος του προβλήματος: την απαξίωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.» προστίθεται.

Sports in

Ισπανικός «εμφύλιος» στον τελικό του BCL

Η Μάλαγα πέρασε από τον χθεσινό δεύτερο ημιτελικό και θα αντιμετωπίσει την Τενερίφη στον τελικό του BCL.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024