Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Αφήνουμε πίσω τις σκιές, κρατάμε μόνο τις χαρές» - Άγγελος και Στέλιος Διονυσίου την Πρωτοχρονιά στο «Σπίτι με το Mega»

«Αφήνουμε πίσω τις σκιές, κρατάμε μόνο τις χαρές» – Άγγελος και Στέλιος Διονυσίου την Πρωτοχρονιά στο «Σπίτι με το Mega»

O Αγγελος και ο Στέλιος Διονυσίου μιλούν για την εμφάνισή τους την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο «Σπίτι με το Mega»

Eνα λαμπερό ρεβεγιόν για να καλωσορίσει τον νέο χρόνο με πολλή μουσική και αισιόδοξη διάθεση ετοίμασε για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το «Σπίτι με το Mega».

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται τον Αγγελο και τον Στέλιο Διονυσίου, δύο αυθεντικές λαϊκές φωνές με βαρύ επώνυμο.

Οι αδελφοί Διονυσίου ερμηνεύουν τραγούδια από τη δισκογραφία τους μαζί με κομμάτια-σταθμούς του πατέρα τους Στράτου όπως «Η δική μου η τρέλα», «Ψηλά τα χέρια», «Παράπονό μου», «Τελειώσαμε», «Κύριος ήρθα κύριος φεύγω», «Με σκότωσε γιατί την αγαπούσα» και «Περιπτεράς». Δίπλα τους θα βρεθούν οι Γωγώ Τσαμπά, Δημήτρης Κοντολάζος, Θοδωρής Φέρρης, Αλέξανδρος Τζουγανάκης και Χριστίνα Σάλτη.

Special guest star ο Αντύπας, ο οποίος ανεβαίνει στη σκηνή με τον γιο του Πρόδρομο, ενώ εμφάνιση-έκπληξη κάνει ο Θέμης Αδαμαντίδης. Συμμετέχει η Αγνή Καλουμένου.

Η βραδιά θα αρχίσει με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Περιστερίου με τραγούδια και κάλαντα. Στην παρέα της εκπομπής έρχονται αγαπημένα πρόσωπα του Mega και δημοφιλείς καλεσμένοι όπως οι Δώρα Αναγνωστοπούλου, Μαρία Μπεκατώρου, Αντώνης Κατσαρός, Χριστίνα Ρήγου, Νικήτας Κορωνάκης, Δημήτρης Παπανικολάου, Σπύρος Λάμπρου, Μάγδα Τσέγκου, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαρίνα Λαμπροπούλου, Τζένη Διαγούπη, Γιολάντα Μπαλαούρα, Τάκης Βαμβακίδης, Νικόλ Χριστοδούλου, Ζωή Γεράζη, Μίλτος Χαρόβας, Δημήτρης Πετρόπουλος, Αννα Κανδαράκη κ.ά.

O Αγγελος και ο Στέλιος Διονυσίου μίλησαν στο «Νσυν».

«Kρατάμε μόνο τις χαρές!»

Τι έχετε ετοιμάσει για το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς στο Mega;

Εχουμε ετοιμάσει μια ξεχωριστή και όμορφη βραδιά. Μας έχουν τιμήσει φίλοι και σπουδαίοι συνάδελφοι, που με τη βοήθειά τους εμπλουτίσαμε ρεπερτοριακά το πρόγραμμα της βραδιάς για να καλύψουμε όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις. Ετοιμαστείτε για πολύ χορό και τραγούδι!

Στο τέλος κάθε χρόνου συνηθίζουμε να κάνουμε τον προσωπικό μας απολογισμό. Τι κρατάτε εσείς από το 2023 και τι θέλετε να αφήσετε πίσω;

Μακάρι κάθε χρονιά που φεύγει να μας άφηνε μόνο ευχάριστες αναμνήσεις αλλά δυστυχώς δεν γίνεται. Αφήνουμε πίσω λοιπόν οποιαδήποτε σκιά και κρατάμε μόνο τις χαρές!

Από τον Αγιο Βασίλη, τι δώρο θα ζητούσατε τώρα να σας κάνει;

Το δώρο είναι που έχουμε τις οικογένειές μας και αγάπη μεταξύ μας. Υγεία μόνο να έχουμε. Αυτό είναι το πιο σπουδαίο δώρο.

Εχετε κάποια έθιμα που τηρείτε αυτές τις γιορτινές ημέρες ή κάποιες προσωπικές συνήθειες;

Οπως όλος ο κόσμος έτσι κι εμείς συνηθίζουμε να κάνουμε οικογενειακά τραπέζια και να μαζευόμαστε όλοι μαζί αυτές τις άγιες μέρες.

Ως επαγγελματίες τραγουδιστές, συνηθίζετε να κάνετε γιορτές στην πίστα. Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι αυτό;

Μετά από τόσα χρόνια το έχουμε συνηθίσει χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ήταν εύκολο. Ετσι είναι η δουλειά μας. Εχει τα καλά της, έχει και τα κακά της.

Ποιο τραγούδι θα αφιερώνατε στο κοινό για το 2024;

Το «Ο λαός τραγούδι θέλει, φτάνουν τα προβλήματα»!

Premium εκδοση ΤΑ ΝΕΑ

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024