Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Τα δεδομένα για Στάνκοβιτς, τι γίνεται με Πόνσε, Σιντιμπέ και Αραούχο

ΑΕΚ: Τα δεδομένα για Στάνκοβιτς, τι γίνεται με Πόνσε, Σιντιμπέ και Αραούχο

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς ακολούθησε για μια ακόμα ημέρα ατομικό πρόγραμμα.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής της Super League (3/1, 19:00) απέναντι στον ΝΠΣ Βόλο, με στόχο να επιστρέψει στις νίκες μετά τις δύο ισοπαλίες κόντρα σε Παναιτωλικό και Πανσερραϊκό.

Τις προηγούμενες μέρες ο Ματίας Αλμέιδα, μετρούσε μόνο επιστροφές στις προπονήσεις της Ένωσης, με τους Άμραμπατ, Πινέδα, Κάλενς, Πισάρο και Πάολο Φερνάντες να επανέρχονται στο κανονικό πρόγραμμα εν όψει της αγωνιστικής επανέναρξης την επόμενη εβδομάδα.

Ωστόσο, ο Αργεντινός προπονητής των κιτρινόμαυρων είδε τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς να παραμένει εκτός προπονήσεων με τον Αυστριακό τερματοφύλακα να υπολογίζεται ότι θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας τις επόμενες μέρες.

Επίσης, στα… πιτς εξακολουθούν να είναι οι Πόνσε, Σιντιμπέ και  Αραούχο

Ο Αργεντινός επιθετικός ακολουθεί θεραπεία και ειδικό πρόγραμμα επανένταξης προκειμένου να μπει στις προπονήσεις της ομάδας μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Νέες απουσίες

Τα αγωνιστικά προβλήματα μειώνονται για την ΑΕΚ, όμως μέσα στις επόμενες μέρες θα προκύψουν νέες απουσίες αφού οι Μουκουντί και Ζίνι θα πάρουν μέρος με το Καμερούν και την Αγκόλα αντίστοιχα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ενώ αναμένεται να οριστικοποιηθεί και η συμμετοχή των Μαχαμάντι και Χατζισαφί στο Ασιατικό Κύπελλο με την εθνική ομάδα του Ιράν.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα συνεχίσουν τις προπονήσεις χωρίς ρεπό μέσα στο σαββατοκύριακο με πρωινά προγράμματα, ενώ Δευτέρα και Τρίτη θα συνεχίσουν με απογευματινές προπονήσεις μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την επιστροφή της Ένωσης στην αγωνιστική δράση.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024