Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Είναι πλέον επίσημο: Ο Κάρλο Αντσελότι ανανέωσε με τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2026 (pic)

Είναι πλέον επίσημο: Ο Κάρλο Αντσελότι ανανέωσε με τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2026 (pic)

Ο Ιταλός τεχνικός απέρριψε την πρόταση της ομοσπονδίας της Βραζιλίας και ανανέωσε με τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Είναι πλέον επίσημο. Ρεάλ Μαδρίτης και Κάρλο Αντσελότι θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία, αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε επέκταση της συνεργασίας τους με τον έμπειρο Ιταλό προπονητή να βάζει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το 2026.

Ο 64χρονος τεχνικός διανύει τη δεύτερη θητεία του στο πάγκο των Μερένχες, όταν και επέστρεψε το καλοκαίρι του 2021 και έχει οδηγήσει την Βασίλισσα της Ευρώπης στη κατάκτηση 10 τίτλων μεταξύ των οποίων 2 Champions League και 1 Πρωτάθλημα Ισπανίας. «Σήμερα είναι μια χαρούμενη μέρα. Η Ρεάλ Μαδρίτης και εγώ συνεχίζουμε την πορεία μας μαζί αναζητώντας νέες και μεγαλύτερες επιτυχίες. Σας ευχαριστώ όλους και τη Χάλα Μαδρίτη!!» ήταν το μήνυμα του Κάρλο Αντσελότι στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

Ο Αντσελότι προτίμησε να παραμείνει στην πάγκο των Μπλάνκος και να συνεχίσει το εξαιρετικό του έργο, αντί να αποδεχτεί την πρόταση της Βραζιλιάνικης ομοσπονδίας.

Οι Λατινοαμερικάνοι ήθελαν τον Ιταλό τεχνικό να αναλάβει την εθνική ομάδα της Σελεσάο, όπως ανέφεραν τα μέσα της Βραζιλίας.

Αυτή είναι η εξέλιξη που επιθυμούσε και ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος εκτιμά πολύ το έργο του Κάρλο Αντσελότι και τον θεωρεί ως τον κατάλληλο άνθρωπο προκειμένου να οδηγήσει την Βασίλισσα σε νέες επιτυχίες τα επόμενα χρόνια. Επίσης ο Πέρεθ, είναι ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα του Ιταλού προπονητή, αλλά και το καλό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της ομάδας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024