Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λιάνα Εύα Αμούτζα: «Ήταν 9 μήνες σε κώμα, δεν είχε επαφή με το περιβάλλον» - Τι συνέβη με την υγεία της

Λιάνα Εύα Αμούτζα: «Ήταν 9 μήνες σε κώμα, δεν είχε επαφή με το περιβάλλον» – Τι συνέβη με την υγεία της

Πέθανε την παραμονή των Χριστουγέννων το διάσημο μοντέλο και επιχειρηματίας, συντετριμμένη η οικογένειά της - Η αλυσίδα με τα ινστιτούτα ομορφιάς στην Αττική, οι φωτογραφίσεις και τα video clip

Ανείπωτη είναι η θλίψη για τον χαμό του διάσημου μοντέλου και επιχειρηματία Λιάνα Εύα Αμούτζα, σε ηλικία 46 ετών. Η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή την παραμονή των Χριστουγέννων λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε.

«Ο εγκέφαλος είχε υποστεί βλάβη, ποτέ δεν επικοινώνησε με το περιβάλλον» αποκαλύπτει ο αδερφός της 46χρονης

Όπως αποκάλυψε ο αδερφός της, η Λιάνα Εύα πριν από εννέα μήνες ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και υπέστη ανακοπή καρδιάς. Άμεσως κάλεσαν το ΕΚΑΒ, αλλά το ασθενοφόρο καθυστέρησε να έρθει. Αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο οι γιατροί κατάφεραν να την επανάφεραν, αλλά έκτοτε βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση επί 9 μήνες, καθώς είχε υποστεί μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.

Υπέστη ανακοπή καρδιάς, έμεινε σε κώμα 9 μήνες

«Ήταν ανακοπή καρδιάς και από εκεί και μετά ήταν 9 μήνες στο νοσοκομείο μέσα με εγκεφαλική δραστηριότητα «μηδέν», ας το πούμε έτσι. Έμεινε χωρίς οξυγόνο πάρα πολύ χρόνο. Άργησε πάρα πολύ να έρθει το ΕΚΑΒ. Έσβησε ξαφνικά, ένιωσε αδιαθεσία και απλώς την πρόδωσε η καρδιά. Επανάφεραν στην ουσία τα ζωτικά όργανα αλλά όχι τον εγκέφαλο. Ο εγκέφαλος είχε υποστεί βλάβη, ποτέ δεν επικοινώνησε με το περιβάλλον» αποκαλύπτει πρώτη φορά ο αδελφός της.

Η αλυσίδα με τα ινστιτούτα ομορφιάς στην Αττική, οι φωτογραφίσεις και τα video clip

Ο θάνατός της βύθισε στη θλίψη την οικογένεια, καθώς και ολόκληρη την κοινότητα του Βόλου. Οι αναρτήσεις στενών συγγενών και φίλων της κάνουν ακόμα πιο βαρύ το κλίμα.

Ήταν μία πανέμορφη γυναίκα, η οποία αγαπούσε τη ζωή, συνέδραμε τους φίλους της και ως επαγγελματίας είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων έχοντας καταφέρει να δημιουργήσει μία από τις πλέον γνωστές αλυσίδες με ινστιτούτα ομορφιάς στην Αττική.

«Θα σε αγαπώ πάντα»

«Κρατάω τις καλές στιγμές θα σε αγαπώ πάντα και θα θυμάμαι το χαμόγελο σου» έγραψε χαρακτηριστικά ένας από τους στενότερους φίλους της.

Η άτυχη γυναίκα που έγινε γνωστή ως μοντέλο και ιδιοκτήτρια αλυσίδας ινστιτούτων ομορφιάς έφυγε από τη ζωη την περασμένη Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου του 2023.

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας ως μοντέλο, είχε πρωταγωνιστήσει σε video clip διαφόρων τραγουδιστών, μεταξύ των οποίων στο τραγούδι «Λόγω τιμής» του Θάνου Πετρέλη.

Έκανε επίσης πολλά εξώφυλλα σε πολλά περιοδικά, όπως το Εlle.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024