Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Λυγγερίδης: Στη Θεσσαλονίκη για την κηδεία του και η διμοιρία στην οποία ανήκε

Γιώργος Λυγγερίδης: Στη Θεσσαλονίκη για την κηδεία του και η διμοιρία στην οποία ανήκε

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στις 13:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ σήμερα Παρασκευή 29/12 στη Θεσσαλονίκη για την κηδεία του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη (στη φωτογραφία επάνω από facebook) που έχασε τη ζωή του στα επεισόδια στον Ρέντη.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στις 13:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου και ο ενταφιασμός του θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο του Ιερού Ναού Αναστάσεως του Κυρίου, στη Θέρμη.

Μετά την εξόδιο ακολουθία, θα ακολουθήσει πομπή

Σύμφωνα με την αστυνομία, μετά την εξόδιο ακολουθία, θα ακολουθήσει πομπή επί των οδών εξωτερικά του Ιερού Ναού Άγιου Δημητρίου (τμήμα της οδού θα παραμείνει κλειστό), Κατσιμίδη, Κωνσταντίνου Καραμανλή, Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, Μαρίνου Αντίπα, επ. οδού Χαρίλαου Θέρμης και εξωτερικά των κοιμητηρίων του Ιερού Ναού Αναστάσεως Του Κυρίου στη Θέρμη.

Υπενθυμίζεται ότι 31χρονος αστυνομικός, είχε δεχθεί χτύπημα με φωτοβολίδα στο πόδι του, με τους γιατρούς να καταλήγουν στον ακρωτηριασμό του. Σύμφωνα με ανακοινωθέν αφαιρέθηκε από το πόδι του ένα μεταλλικό αντικείμενο μήκους 5 εκατοστών, 2 εκατοστών πάχους και 2 εκατοστών πλάτους. Υπήρχαν μεγάλες καταστροφές σε ιστούς, καθώς και κακώσεις.

Στην κηδεία και η διμοιρία στην οποία ανήκε

Στην κηδεία του 32χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, θα βρίσκεται η διμοιρία στην οποία ανήκε και ήταν στα επεισόδια στον Ρέντη.

Τα ξημερώματα, δε, τρία λεωφορεία με συναδέλφους του (γύρω στα 50 άτομα) καθώς και ο διοικητής της ΥΑΤ με τους υποδιοικητές ξεκίνησαν για τη Θεσσαλονίκη, για να παραστούν στην κηδεία του 31χρονου.

«Παρών» θα δώσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο του πρωθυπουργού.

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου κηρύχθηκε  έως και σήμερα 29 Δεκεμβρίου, τριήμερο πένθος στην Ελληνική Αστυνομία.

Ποιος ήταν ο Γιώργος Λουγγερίδης

Με καταγωγή από το Δημητρήτσι Σερρών ο 31χρονος Υπαρχιφύλακας Γιώργος Λυγγερίδης, υπηρετούσε στην ΥΑΤ στις διμοιρίες της Αθήνας.

Ήταν παντρεμένος, και η σύζυγός του, όταν ενημερώθηκε για τον τραυματισμό του, μετέβη στην Αθήνα από την Κω. Με τη σύζυγό του δεν είχαν αποκτήσει παιδιά.

Ο 31χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και είχε μία αδερφή.

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024