Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΜΙΝΙ JCW & JCW Cabrio: Σταθερή αξία

ΜΙΝΙ JCW & JCW Cabrio: Σταθερή αξία

Οι γνωστές εκδόσεις επιδόσεων του ΜΙΝΙ Cooper θα αποτελέσουν αναπόσπαστο κομμάτι και της νέας ενσάρκωσης του αρχετυπικού μοντέλου

Φωτογραφίες: Automedia

Οι εκδόσεις JCW θα εξακολουθήσουν να αποτελούν σταθερή αξία στην γκάμα του MINI Cooper παρά τον προσανατολισμό στην ηλεκτροκίνηση της νέας γενιάς του πάλαι ποτέ γνωστού ως MINI Hatchback και πλέον ως ΜΙΝΙ Cooper και φυσικά MINI Cooper Electric. Αν και ο John Cooper απεβίωσε το 2000, λίγο πριν η BMW πάρει τα ηνία της ΜΙΝΙ, το όνομα του είναι πλέον συνυφασμένο με την σειρά επιδόσεων της MINI και με τις διόλου ευκαταφρόνητες επιδόσεις του στα αγωνιστικά πεδία.

Ακριβώς έτσι το νέο ΜΙΝΙ Cooper το οποίο παρουσιάστηκε στην έκθεση του Μονάχου του 2023 θα εξακολουθεί να περιλαμβάνει στις επιλογές του JCW εκδόσεις τόσο στην τρίθυρη έκδοση όσο και στην cabrio οι οποίες εντοπίστηκαν σε δοκιμές εξέλιξης.

Εκ πρώτης όψεως διακρίνει κανείς την μεγαλύτερη γρίλια και το spoiler στην απόληξη της οροφής της τρίθυρης έκδοσης. Δεν αποκλείεται ωστόσο με την αποχώρηση του καμουφλάζ δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν σχεδιαστικές λεπτομέρειες και «υπερβολές» που είδαμε προσφάτως στο Countryman JCW.

Να σημειωθεί ότι τόσο η τρίθυρη όσο και η cabrio έκδοση αποτελούν, για λόγους κόστους, σημαντικά αναβαθμισμένες τεχνολογικά σχεδιαστικά όσο και ψηφιακά παραλλαγές του μέχρι σήμερα γνωστού μοντέλου και το ίδιο ακριβώς θα ισχύσει και για τις εκδόσεις JCW.

Mε αυτή τη λογική, στην αθέατη πλευρά και των νέων JCW εκδόσεων αναμένεται να βρεθεί ο τετρακύλινδρος κινητήρας των 2,0 λίτρων σε μια αναβαθμισμένη εκδοχή η οποία αναμένεται να προσφέρει ισχύ έως και 300 ίππων καθώς θα υπάρξουν διαφορετικές εκδοχές και ειδικές εκδόσεις ως συνήθως. Βέβαια δεν αποκλείεται η ΜΙΝΙ να κάνει την έκπληξη και να επιφυλάσσει ακόμα περισσότερα για το αρχετυπικό μοντέλο της στη νέα εκδοχή του αν και υποθέτουμε πως οι «εκπλήξεις» θα εστιάσουν περισσότερο στην ηλεκτρική έκδοση που επίσης θα αξιωθεί το JCW «treatment».

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024