
Προβληματισμός για τους Κινγκς – Τι γράφουν για Βεζένκοφ
Τρεις παίκτες των Κινγκς συγκεντρώνουν τα «πυρά» μετά την χειρότερη εμφάνιση της ομάδας για τη φετινή σεζόν – Τι λένε για Βεζένκοφ
Σκληρή κριτική δέχονται οι «βασικοί» των Σακραμέντο Κινγκς μετά την ήττα από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, που ήταν η τρίτη στα τελευταία τέσσερα ματς στο ΝΒΑ.
Συγκεκριμένα, τρεις παίκτες συγκεντρώνουν τα «πυρά» μετά την χειρότερη εμφάνιση της ομάδας για τη φετινή σεζόν. Ο πρώτος είναι ο Κίγκαν Μάρεϊ, ο οποίος παρότι φέτος είχε 15 πόντους κατά μέσο όρο, σταμάτησε στους 5 με 2/11 σουτ εντός παιδιάς. Ο Κέβιν Χουέρτερ, ευστόχησε σε 2 από τα 8 σουτ που επιχείρησε, ενώ στο στόχαστρο μπήκε και ο Τρέι Λάιλς μετά τις τελευταίες τους εμφανίσεις.
Αναλυτικά οι αναφορές στους Σακραμέντο Κινγκς:
«Ο πάγκος των Μπλέιζερς πέτυχε 65 πόντους, ενώ οι ρεζέρβες των Κινγκς σημείωσαν συνολικά 17. Προφανώς αυτό δεν οφείλεται μόνο στον Λάιλς.
Ο Μονκ δεν σούταρε καλά, ενώ ο Κίον Έλις και ο Σάσα Βεζένκοβ έμειναν επίσης άποντοι, αλλά αυτή ήταν η βραδιά που χρειαζόταν να κάνει το step up», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελέν Μπλουμ στην ιστοσελίδα «Aroyalpain».
- Ακίνητα: Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ αδήλωτα εισοδήματα από Airbnb και «κρυφές» αγοραπωλησίες
- ΗΠΑ: Τραμπ, ICE και ακροδεξιά στρέφουν τους προοδευτικούς Αμερικανούς στα όπλα
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Μία αγορά εργασίας που απαιτεί τα πάντα, αλλά προσφέρει ψίχουλα: Η αλήθεια πίσω από την «απρόθυμη» Gen Z
- Παρά τα θετικά σημάδια για συνομιλίες ο Τραμπ ζητά συμφωνία μέχρι την Τετάρτη – «Αλλιώς μπορεί να ρίξουμε βόμβες»
- Γιώργος Μυλωνάκης: Συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ


