Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το... ανεξήγητο με τον Σάσα Βεζένκοφ (vids)

Το… ανεξήγητο με τον Σάσα Βεζένκοφ (vids)

Ο Σάσα Βεζένκοφ έχει έναν δύσκολο μήνα στους Κινγκς, ο χρόνος συμμετοχής του έχει... φθίνει πολύ και ουσιαστικά είναι, για κάποιο ανεξήγητο λόγο, εκτός ροτέισον από τον Μπράουν.

Ο Σάσα Βεζένκοφ αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι στο Σακραμέντο, για λογαριασμό των Κινγκς, κάνοντας πράξη το όνειρο του και μάλιστα με ένα πλουσιοπάροχο και κλειστό συμβόλαιο.

Ο προπονητής των «βασιλιάδων», Μάικ Μπράουν τον είχε δει πολλές φορές από κοντά, έλεγε τα καλύτερα και γενικότερα όλο το καλοκαίρι φάνηκε πως ήθελε πως και πως τον Βούλγαρο φόργουορντ στους Κινγκς, που η αλήθεια είναι ότι διαθέτουν ένα γεμάτο και πολύ ποιοτικό ρόστερ.

Ο Βεζένκοφ σίγουρα χρειάστηκε και χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, όμως όσο περνάει ο καιρός ο Μπράουν φαίνεται να μην θέλει να τον χρησιμοποιήσει περισσότερο.

Ο δύσκολος Δεκέμβρης

Το χαρακτηριστικό παράδειγμα από τα μέσα Δεκεμβρίου και μετά τα λέει όλα, αφού ο Βεζένκοφ έχει αγωνιστεί συνολικά στα τελευταία 5 παιχνίδια 10 λεπτά και ο περισσότερος χρόνος είναι στο φινάλε των αναμετρήσεων ή αν έχουν κριθεί.

Για κάποιο ανεξήγητο λόγο λοιπόν ο χρόνος του Βεζένκοφ όχι μόνο δεν έχει αυξηθεί, ειδικά μετά την εμφάνιση που έκανε 14 πόντους και ήταν καταλυτικός κόντρα στους Σανς. Έκτοτε, ο Μπράουν τον βάζει ελάχιστα και η αλήθεια είναι ότι δεν έχει συμβεί κάτι και οι λόγοι είναι καθαρά αγωνιστικοί και καθαρά από επιλογή του προπονητή…

Όπως θα δείτε και στο πίνακα σε όλα τα παιχνίδια έχει κινηθεί (αναπόφευκτα) σε πολύ χαμηλά επίπεδα με εξαίρεση αυτό κόντρα στους Γουίζαρντς, που είχε 8 πόντους με 2/3 τρίποντα και οι Κινγκς πανηγύρισαν τη νίκη. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βεζένκοφ τη φετινή σεζόν μετράει συνολικά 5,3 πόντους, 2,7 ριμπάουντ, 0,5 ασίστ και 7,9 στο σύστημα αξιολόγησης, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στους Μπλέιζερς σήμερα τα ξημερώματα, όπου οι Κινγκς ηττήθηκαν, έπαιξε 9 λεπτά, είχε 0 πόντους και έπαιξε όταν όλα είχαν κριθεί.

Το θετικό από την πλευρά του Βεζένκοφ είναι πως όσο περνάει ο καιρός είναι όλο και πιο άνετα, σίγουρα έχει εγκλιματιστεί, ενώ έχει προσαρμοστεί και στις ανάγκες που χρειάζεται η ομάδα. Είναι έτσι κι αλλιώς «δουλευταράς», ενώ στηρίζεται και από τον κόσμο του Σακραμέντο, αλλά και από τα ΜΜΕ, που θεωρούν ότι αξίζει να παίζει περισσότερο.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024