Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Σκότωσε και πέταξε την κόρη της στα σκουπίδια την παραμονή των Χριστουγέννων

ΗΠΑ: Σκότωσε και πέταξε την κόρη της στα σκουπίδια την παραμονή των Χριστουγέννων

Η γυναίκα παρέμεινε με το σώμα της κόρης για πέντε ημέρες προτού το μεταφέρει στα σκουπίδια στις 24 Δεκεμβρίου.

Μια μητέρα στο Φοίνιξ συνελήφθη για φόνο, αφού η κόρη της βρέθηκε νεκρή σε κάδο σκουπιδιών την παραμονή των Χριστουγέννων.

Η Σοφία Σίμονς, 38 ετών, συνελήφθη όταν οι αστυνομικοί έλαβαν πληροφορία ότι είχε βάλει το σώμα της κόρης της σε κάδο σκουπιδιών, αφού το παιδί φέρεται να ξυλοκοπήθηκε βάναυσα και πέθανε.

Τι συνέβη

Μία μάρτυρας, η οποία ζει στη Νέα Υόρκη, φέρεται να έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον Σίμονς την ημέρα των Χριστουγέννων και ισχυρίστηκε ότι η μητέρα είχε ομολογήσει ότι «χτύπησε το παιδί της και το παρατράβηξε», σύμφωνα με το FOX.

Το κορίτσι δεν κατονομάστηκε και πιστεύεται ότι είναι μεταξύ πέντε και επτά ετών. Βρέθηκε την Κυριακή γύρω στις 8 μ.μ. μέσα στον κάδο απορριμμάτων.

Ένας μάρτυρας έψαχνε στον κάδο απορριμμάτων για να βρει καυσόξυλα όταν παρατήρησε ότι το καπάκι του κάδου δεν ήταν σωστά ανοιχτό. Όταν κοίταξε μέσα, βρήκε το πτώμα του παιδιού και το είπε σε έναν κοντινό φύλακα, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το σώμα του κοριτσιού με πολλαπλά τραύματα στα πόδια, τα χέρια και τον κορμό. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι τα τραύματα ήταν σε πολλαπλά στάδια επούλωσης και το κορίτσι είχε σημάδια από προηγούμενες επιθέσεις, ανέφερε το ABC 15.

Η μάρτυρας της Νέας Υόρκης αποκάλυψε επίσης ότι η Σίμονς της είπε πως αφού ξυλοκόπησε βάναυσα το παιδί στο σπίτι, έφυγε και όταν επέστρεψε, το κορίτσι δεν ανέπνεε.

Έμεινε με το πτώμα για πέντε ημέρες, σύμφωνα με μια έκθεση της αστυνομίας, πριν το μεταφέρει στον κάδο απορριμμάτων.

Η σύλληψη

Αφού εξασφάλισε ένα ένταλμα έρευνας, η αστυνομία βρήκε στοιχεία ότι κάποιος προσπαθούσε να καλύψει τη σκηνή του εγκλήματος, ανέφερε το ABC 15. Η Σίμονς δεν ήταν στο σπίτι κατά τη διάρκεια της έρευνας.

Η αστυνομία εντόπισε το τηλέφωνό της και τη βρήκε στην Καλιφόρνια καθοδόν για την Αριζόνα. Σταμάτησε έξω από το Φοίνιξ και οδηγήθηκε στο αρχηγείο της αστυνομίας.

Τα αρχεία τηλεφώνου έδειξαν επίσης ότι η συσκευή της βρισκόταν κοντά στον κάδο απορριμμάτων γύρω στις 10:30 το πρωί της Κυριακής.

Καταδικάστηκε για φόνο πρώτου βαθμού, κακοποίηση παιδιών και παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων.

Sports in

Με αυτήν την τιμωρία κινδυνεύει ο Αλμέιδα μετά την απίστευτη επίθεση στην Τούμπα (vid, pics)

Δείτε με τι τιμωρία κινδυνεύει ο Ματίας Αλμέιδα, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, μετά την απίστευτη επίθεση σε άνθρωπο της ΔΕΑΒ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024