Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στέφανος Τσιτσιπάς για 2024: «Στόχος το Ολυμπιακό μετάλλιο και τίτλος Grand Slam» (vid)

Στέφανος Τσιτσιπάς για 2024: «Στόχος το Ολυμπιακό μετάλλιο και τίτλος Grand Slam» (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε σε συνέντευξη για τους ατομικούς του στόχους το 2024

Ο Στεφάνος Τσιτσιπάς προετοιμάζεται ενόψει της σεζόν 2024 στο τένις. Ο Έλληνας τενίστας παραχώρησε συνέντευξη στο «The National», αναφέροντας τους προσωπικούς του στόχους για το 2024.

«Δεν θέλω να σκέφτομαι πολύ αυτό που συνέβη πέρυσι στην Αυστραλία. Το πλάνο μου είναι να κάνω επανεκκίνηση και να πάω για κάτι τελείως διαφορετικό αυτή τη σεζόν, με διαφορετική ποιότητα τένις. Θέλω να φέρω Ολυμπιακό μετάλλιο στη χώρα μου, αυτός είναι ο στόχος μου.

Στόχος μου είναι και ένας Grand Slam τίτλος. Για να τα πετύχω αυτά θα πρέπει να είμαι υγιής, διότι αυτή τη σεζόν υπήρξαν καταστάσεις που δεν μου επέτρεψαν να αποδώσω στο 100%. Aυτές εμφανίστηκαν μετά το Australian Open και προς το τέλος της σεζόν. Ελπίζω να μην είμαι τόσο περιορισμένος τη νέα σεζόν και να εξερευνήσω περισσότερο το 2024».

Για τον ανταγωνισμό ενόψει της νέας σεζόν:

«Έχουμε υψηλή ποιότητα παικτών, που μπορούν να να σπρώξουν ο ένας τον άλλο στα όριά του. Έχει φτάσει η στιγμή που το τένις είναι στο peak του. Είμαι τυχερός που είμαι σε αυτή την εποχή, διότι είναι μια εποχή που συνεχώς εξελίσσεται και φτάνει σε νέα ύψη. Ο στόχος μου είναι να βελτιώσω τις δικές μου ικανότητες και το τένις μου για να ανταγωνιστώ αυτούς τους παίκτες, διότι είναι οι πιο δυνατοί και με την καλύτερη φυσική κατάσταση και αντοχή που έχουμε δει στο άθλημα εδώ και πολύ καιρό».

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024