Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα 3-2: Γκαρνάτσο και Χόιλουντ υπέγραψαν την επική ανατροπή

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα 3-2: Γκαρνάτσο και Χόιλουντ υπέγραψαν την επική ανατροπή

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο ημίχρονο από την Άστον Βίλα, πραγματοποίησε επική ανατροπή και κέρδισε με 3-2 στο πρώτο παιχνίδι της εποχής Ράτκλιφ στο σύλλογο.

Μία Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ… από τα παλιά εμφανίστηκε στο Όλντ Τράφορντ κόντρα στην Άστον Βίλα και μπόρεσε να φτάσει σε νίκη με 3-2 πραγματοποιώντας επική ανατροπή από το 0-2 του ημιχρόνου, για να πλησιάσει στους 5 βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League.

Η Άστον Βίλα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο 21ο λεπτό με τον ΜακΓκίν. Ο αρχηγός των «Χωριατών» εκτέλεσε φάουλ από τη δεξιά πλευρά, η μπάλα πέρασε από όλους και με τον Ονάνα να έχει χάσει τον έλεγχο της φάσης κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1.

Μόλις πέντε λεπτά αργότερα στο 26′, η Βίλα κέρδισε κόρνερ με τον ΜακΓκίν να εκτελεί ψηλά στο δεύτερο δοκάρι για τον Λενγκλέ, που γύρισε στον παρτενέρ του στα στόπερ, με τον Ντεντόνκερ να πετυχαίνει με προβολή το 0-2, βάζοντας το πρώτο του γκολ στην Premier League.

Στο δεύτερο μέρος η Γιουνάιτεντ βρήκε την αντίδραση που έψαχνε στο πρόσωπο του Γκαρνάτσο. Ο νεαρός Αργεντίνος μείωσε σε 1-2 μόλις 3 λεπτά μετά την επανέναρξη, όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Ο Γκαρνάτσο στη συνέχεια το πήρε πάνω του και με δύο προσωπικά γκολ στο 59′ και το 71′ έφερε το παιχνίδι στην ισοπαλία, κάνοντας το 2-2. O Ράσφορντ αρχικά πήρε την κάθετη πάσα του Φερνάντες και γύρισε στον Αργεντινό, που δεν δυσκολεύτηκε να μειώσει και στο 71ο λεπτό πήρε το ριμπάουντ από κακή απομάκρυνση της άμυνας και ισοφάρισε με ωραίο αριστερό σουτ.

Η μεγάλη ανατροπή για τους «Κόκκινους Διαβόλους» ολοκληρώθηκε στο 82ο λεπτό, με τον Ράσμους Χόιλουντ να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στην Premier League, κάνοντας το 3-2. O Φερνάντες εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, με την άμυνα να μην μπορεί να απομακρύνει και τον Δανό επιθετικό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μαρτίνεζ με ωραίο αριστερό τελείωμα.

Το 3-2 έμεινε μέχρι το τέλος και η Γιουνάιτεντ πήρε μια σπουδαία νίκη με ανατροπή.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024