Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μίχαϊλιουκ, η επιστροφή: Ο Ουκρανός μένει ελεύθερος στις 10/1 και η Ευρωλίγκα… παραμονεύει

Μίχαϊλιουκ, η επιστροφή: Ο Ουκρανός μένει ελεύθερος στις 10/1 και η Ευρωλίγκα… παραμονεύει

Ο Μίχαϊλιουκ μετράει αντίστροφα στη Βοστόνη. Και η Ευρωλίγκα τον ακολουθεί

Το καλοκαίρι έγινε σίριαλ ελληνικό καθώς πρώτα ο Ολυμπιακός και έπειτα ο Παναθηναϊκός… χόρεψαν μαζί του στην πίστα των μεταγραφών. Ο Σβιάτοσλαβ Μίχαϊλιουκ βεβαίως δεν πέρασε τον Ατλαντικό. Έμεινε στο ΝΒΑ για λογαριασμό των Σέλτικς.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα τελειώσει εκεί και τη σεζόν. Ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του στις 10 του Γενάρη. Και αυτόν τον καιρό είναι και τραυματίας, δίχως δηλαδή την ευκαιρία να προσπαθήσει να πείσει τους Κέλτες να τον ανανεώσουν.

Την πρωτοπόρο του ΝΒΑ που όπως φαίνεται ψάχνει τρόπο να επαναφέρει έπειτα από χρόνια στο ρόστερ της τον Κέλι Ολίνικ που θα της δώσει βάθος στη front line και ένα χέρι… αλφάδι έξω από τη γραμμή των τριών πόντων.

Παίρνει 12 εκατ. δολάρια τον χρόνο ο Καναδός στους Τζαζ o 32χρονος πάουερ σέντερ. Πρέπει να βρεθεί χώρος για να προκύψει μια τέτοια συμφωνία. Το πιθανότερο λοιπόν είναι ο Μίχαϊλιουκ να μην συνεχίσει εκεί.

Η αποδέσμευση και η… Euroleague

Και αυτή προφανώς είναι μια εξέλιξη που ενδιαφέρει πολλούς στην Ευρώπη. Στην Ευρωλίγκα που οι ομάδες ακόμη βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης προσώπων και σχημάτων για να τα καταφέρουν σε ένα τουρνουά με πολύ μεγάλη ισορροπία που πίσω από την Ρεάλ και μέχρι την 11η-12η θέση γίνεται χαμός.

Θα μπορούσε να μπει ξανά ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός στο κόλπο για τον Ουκρανό σουτέρ με τις μόλις 11 φετινές συμμετοχές (στα 29 ματς των Σέλτικς); Θεωρητικά ναι γιατί πρόκειται για παίκτη από εκείνους που κάνουν τη διαφορά.

Πρακτικά πάλι, οι Ερυθρόλευκοι μόλις απέκτησαν τον Πετρούσεφ και τον Μήτρου Λονγκ έχοντας φτιάξει πια ένα ρόστερ με 13-14 παίκτες πρώτης γραμμής και ο Παναθηναϊκός περιμένει τον Ιωάννη Παπαπέτρου που αναμένεται μέσα στον Γενάρη να πατήσει ξανά παρκέ.

Δεν είναι μια απλή ιστορία. Δεν είναι όμως και κάτι απίθανο σε μια σεζόν που όλοι ψάχνουν εκείνο το «κάτι» που θα τους δώσει το δικαίωμα να πάνε τη βαλίτσα μακριά

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024