Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μη εγγυημένο το συμβόλαιο Μίχαϊλιουκ με Σέλτικς – Τι ισχύει με τον Παναθηναϊκό

Μη εγγυημένο το συμβόλαιο Μίχαϊλιουκ με Σέλτικς – Τι ισχύει με τον Παναθηναϊκό

Τα νέα δεδομένα για το μερικώς εγγυημένο συμβόλαιο του Σβι Μίχαϊλιουκ με τους Μπόστον Σέλτικς και οι λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Ο Σβι Μίχαϊλιουκ ήταν το τελευταίο ποθητό κομμάτι του παζλ για τον Παναθηναϊκό με την ελληνική ομάδα να μην μπορεί τελικά να ολοκληρώσει το deal.

Ο Ουκρανός γκαρντ/φόργουορντ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους Μπόστον Σέλτικς με τη συμφωνία πάντως να αφήνει ένα περιθώριο στο «τριφύλλι» να κάνει κίνηση τον Γενάρη. Όπως συνηθίζουν όλες οι ομάδες του ΝΒΑ που θέλουν να κλείσουν το ρόστερ τους πριν την έναρξη της σεζόν, τα συμβόλαια που προσφέρουν έχουν μερικές χρήσιμες λεπτομέρειες. Μία εξ αυτών είναι η λύση τους ανά πάσα στιγμή μέχρι μία ορισμένη ημερομηνία.

Ο Μίχαϊλιουκ αρχικά εξασφάλισε 200.000 δολάρια και αν καταφέρει να βρει μία θέση στο ρόστερ μέσω του training camp πριν τον πρώτο αγώνα (στις 25 Οκτώβρη οι Σέλτικς αντιμετωπίζουν τους Νικς) τότε οι απολαβές του θα ανέβουν στο 1,2 εκατ. Το συμβόλαιό του θα γίνει πλήρως εγγυημένο στις 10 Ιανουαρίου με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τα 2,3 εκατ.

Είναι στο χέρι των Σέλτικς αν θέλουν να του το μετατρέψουν σε εγγυημένο μέχρι εκείνη την ημερομηνία (πολύ σπάνια γίνεται) εξαιτίας του salary cap των «Κελτών».

Sports in

Ο Αντετοκούνμπο, η επόμενη μέρα του αποκλεισμού και το Προολυμπιακό…

Οι Μπακς αποκλείστηκαν από τον πρώτο γύρο των playoffs και ο Αντετοκούνμπο έχει όσο χρόνο θέλει για τον τραυματισμό του, το Προολυμπιακό και όχι μόνο...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024