Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρήτη: «Ιπτάμενοι» πυροσβέστες ντυμένοι Αγιο-Βασίληδες θα μοιράσουν δώρα στα παιδιά των νοσοκομείων

Κρήτη: «Ιπτάμενοι» πυροσβέστες ντυμένοι Αγιο-Βασίληδες θα μοιράσουν δώρα στα παιδιά των νοσοκομείων

Η εορταστική εκδήλωση θα γίνει στην Παιδοαιματολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ και την Παιδιατρική Κλινική του ΓΝΗ «Βενιζέλειο-Πανάνειο».

Πιστοί στο ραντεβού τους με τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδοαιματολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ και την Παιδιατρική Κλινική του ΓΝΗ «Βενιζέλειο-Πανάνειο» στην Κρήτη θα είναι και φέτος οι πυροσβέστες.

Υπάρχουν παιδιά που πάσχουν από καρκίνο ή άλλα σοβαρά νοσήματα, που θα περάσουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, στο νοσοκομείο καθώς δεν πρέπει να σταματήσουν τις θεραπείες τους.

Το προσωπικό και φίλοι των παιδιών, όμως, κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να νιώσουν χαρά, ακόμη και στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Δώρα στα παιδιά των νοσοκομείων

Έτσι, για ακόμη μία χρονιά η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η 3η ΕΜΑΚ Ηρακλείου και το Σωματείο Πυροσβεστών Ηρακλείου «Τρεις Παίδες εν Καμίνω» ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμα της 7ης ΥΠΕ Κρήτης για τη διοργάνωση εορταστικής εκδήλωσης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το neakriti.gr, οι άνδρες της υπηρεσίας ως ιπτάμενοι Αγιο-Βασίληδες, θα μοιράσουν δώρα στα παιδιά των νοσοκομείων.

Η εκδήλωση στο ΠΑΓΝΗ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 18.00 το απόγευμα ενώ η εκδήλωση στο Γ.Ν.Η. «Βενιζέλειο- Πανάνειο» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 18.00 το απόγευμα.

Όπως αναφέρεται στο neakriti.gr, η Μεικτή χορωδία Ελληνικής Μουσικής του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννη Χωστού, υπό τη Δ/νση της κ. Ρέππα Αργυρώς, θα τραγουδήσει χριστουγεννιάτικα τραγούδια, πλαισιώνοντας μουσικά την εκδήλωση.

Επιπλέον, όπως αναφέρεται, σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές ευχαριστούν όλους συμμετέχουν σε αυτήν την εκδήλωση.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν:

«Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Κρήτης Αρχιπύραχρο κ. Τσικαλά Γεώργιο, τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Ηρακλείου, Πύραρχο κ. Σεληνιωτάκη Μιχάλη, τον Διοικητή της 3ης ΕΜΑΚ , Αντιπύραρχο Καλογιαννάκη Σταύρο, τον Πρόεδρο και τα μέλη του Σωματείου Πυροσβεστών Ηρακλείου “Τρεις Παίδες εν Καμίνω”, κ. Ανδρεαδάκη Βασίλη, για τη συνεργασία τους με την 7η Υ.ΠΕ Κρήτης. Κυρίως όμως τους ευχαριστούμε για την καθημερινή προσφορά τους στον συνάνθρωπο και την προστασία της ζωής,  όπως αυτή εκδηλώνεται με ένα διαφορικό τρόπο σε αυτές τις εκδηλώσεις, προσφέροντας εθελοντικά το χρόνο τους για να βρεθούν κοντά στα παιδιά που νοσηλεύονται τις γιορτινές αυτές ημέρες», καταλήγει η ανακοίνωση.

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024