Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κηφισιά: Μπήκαν σε σπίτι ως Άγιοι Βασίληδες να πουν τα κάλαντα και «άρπαξαν» χρηματοκιβώτιο

Κηφισιά: Μπήκαν σε σπίτι ως Άγιοι Βασίληδες να πουν τα κάλαντα και «άρπαξαν» χρηματοκιβώτιο

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί στην περιοχή της Κηφισιάς

Tρεις άγνωστοι άνδρες εισήλθαν σε μεζονέτα στην Κηφισιά ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες, με το πρόσχημα να πουν τα κάλαντα.

Ο ένας από τους δράστες μπήκε στα δωμάτια και άρπαξε από τη ντουλάπα μικρό χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό, ένα ρολόι, βιβλιάρια τραπέζης και κλειδιά αυτοκινήτων.

Συγκεκριμένα οι δράστες ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες εισέβαλαν με το πρόσχημα ότι λένε τα κάλαντα και μπήκαν σε μεζονέτα 3ου και 4ου ορόφου.

Μπαράζ ληστειών στην Αθήνα

Μπαράζ ληστειών και κλοπών σημειώθηκε μέσα σε λίγες ώρες, σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, με τους δράστες να εκμεταλλεύονται τις ήμερες των γιορτών, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη λεία τους.

Παραμονή Χριστουγέννων στις 19:18 στο Κερατσίνι στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη σημειώθηκε ληστεία σε βενζινάδικο. Οι ληστές πλησίασαν τον 28χρονο υπάλληλο, έβγαλαν ένα όπλο και αφού τον απείλησαν για την ζωή του, άρπαξαν τα χρήματα που είχε και τράπηκαν σε φυγή.

Άρπαξαν τα χρήματα του ταμείου

Περίπου 10 λεπτά αργότερα ήρθε άλλο χτύπημα στο Κολωνάκι. Συγκεκριμένα στις 19:30 στην οδό Δημόκριτου, οι δράστες έβαλαν στόχο μίνι μάρκετ που βρίσκεται στο σημείο.

Αυτή τη φορά κρατώντας μαχαίρι απείλησαν την 29χρονη υπάλληλο από την Αλβανία που εργαζόταν, άνοιξαν την ταμειακή μηχανή, πήραν όσα χρήματα είχε μέσα, το κινητό της τηλέφωνο και διέφυγαν.

Θύμα ληστείας έπεσε και γυναίκα διανομέας στη Νίκαα στην οδό βορείου Ηπείρου. Η ώρα ήταν 00:35, ανήμερα των Χριστουγέννων. Οι δράστες, που σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν δύο, επέβαιναν και αυτοί σε μοτοσικλέτα.

Με αυτόν τον τρόπο έκλεισαν στον δρόμο στην 25χρονη διανομέα και αφού την χτύπησαν, την ακινητοποίησαν και της πήραν τα χρήματα.

Στο στόχαστρο ληστών μπήκε και κατάστημα ψιλικών στο Ψυχικό. Πέντε λεπτά πριν από τις 2 το πρωί, ανήμερα των Χριστουγέννων και πάλι δυο δράστες έφτασαν στη συμβολή των οδών Π. Σταύρου και Γ. Μπάκου και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν στο κατάστημα με τα ψιλικά. Και σε αυτή την περίπτωση κρατούσαν μαχαίρι με το οποίο απείλησαν την 25χρονη υπάλληλο, αρπάζοντας τα χρήματα που βρήκαν.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024