Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καλύβια: Στον ανακριτή ο 16χρονος πατροκτόνος - Τι θα ισχυριστεί

Καλύβια: Στον ανακριτή ο 16χρονος πατροκτόνος – Τι θα ισχυριστεί

Ο 16χρονος θα απολογηθεί κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα Τετάρτη ο 16χρονος πατροκτόνος ο οποίος δολοφόνησε τον πατέρα του στα Καλύβια με 20 μαχαιριές.

Ο 16χρονος θα απολογηθεί κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο ανήλικος είχε στήσει καρτέρι θανάτου στον 71χρονο πατέρα του στην είσοδο του σπιτιού τους, μαχαιρώνοντάς τον θανάσιμα 20 φορές . Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο ανήλικος δράστης, ένα τηλεφώνημα που έκανε το θύμα στον γιο του το βράδυ της δολοφονίας, ήταν και αυτό που όπως όλα δείχνουν «όπλισε» το χέρι του 16χρονου.

Ο ανήλικος ανέφερε ότι τόσο ο ίδιος και ο 19χρονος αδελφός του, όσο και η μητέρα τους είχαν υποστεί επί χρόνια κακοποίηση και προσβλητική συμπεριφορά από το θύμα

Σύμφωνα με τον δράστη, το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας και ενώ ο ίδιος βρισκόταν στο κέντρο της Αθήνας με τη μητέρα του, τον σύντροφό της και τον μεγαλύτερο αδελφό του, δέχθηκε τηλεφώνημα από τον 71χρονο, ο οποίος τους έβριζε και τους μιλούσε υποτιμητικά.

Ο ανήλικος ανέφερε ότι τόσο ο ίδιος και ο 19χρονος αδελφός του, όσο και η μητέρα τους είχαν υποστεί επί χρόνια κακοποίηση και προσβλητική συμπεριφορά από το θύμα, κάτι το οποίο αναμένεται να ισχυριστεί και σήμερα στη διάρκεια της απολογίας τους.

Η 45χρονη μητέρα του δράστη παραμένει σε σοκ. Τόσο η ίδια όσο και ο 19χρονος γιος της οικογένειας επιβεβαίωσαν τα λεγόμενα του 16χρονου για πολύχρονη κακοποιητική συμπεριφορά του θύματος σε βάρος τους.

Στην περίπτωση που ο ισχυρισμός του για κακοποιητική συμπεριφορά εναντίον του κριθεί βάσιμος, αναμένεται να επηρεάσει την ποινική του μεταχείριση.

«Είχαμε φύγει από το σπίτι, τα οικονομικά προβλήματα όμως που είχαμε, μας ανάγκασαν να αφήσουμε τον μικρότερο γιο μου στον πατέρα του. Μόλις τελείωνε το σχολείο, θα ερχόταν μαζί μας», είπε η μητέρα του 16χρονου δολοφόνου, στην κατάθεσή της για την πατροκτονία στα Καλύβια.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024