Πέμπτη 28 Μαϊου 2026
weather-icon 28o
Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Νταρίντα

Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Νταρίντα

Ο Άκης Μάντζιος θα κληθεί να επιλέξει τον ποδοσφαιριστή που θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Τσέχου χαφ, στην εκτός έδρας αναμέτρηση (3/1) με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη επιστρέφουν σήμερα (26/12) στις προπονήσεις και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει του εκτός έδρας αγώνα (3/1) με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Άκη Μάντζιο, να έχει να αντιμετωπίσει ένα σημαντικό πρόβλημα, σε ότι αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τον Νταρίντα, που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και θα κληθεί να εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του.

Αυτός είναι ο πιθανός αντικαταστάτης

Ο προπονητής του Άρη θα ξεκινήσει δοκιμές για το βασικό σχήμα, ενώ ο Βερστράτε φαντάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή ως ο πιο πιθανός αντικαταστάτης του Τσέχου, ως παρτενέρ του Ζουλ στα χαφ.

Χωρίς, πάντως, να μπορεί να αποκλειστεί και η λύση του Τζούρασεκ. Ακόμα, οι Ρουπ και Πάρδο διεκδικούν τη θέση του επιτελικού μέσου. Τέλος, ο προπονητής του Άρη περιμένει και την επιστροφή των Φεράρι και Παναγίδη, που έχουν ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα τραυματισμών τους.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 28 Μαϊου 2026
Cookies