Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άρης – Λαμία 2-2: Τον «σόκαρε» στο 90+5’!

Άρης – Λαμία 2-2: Τον «σόκαρε» στο 90+5’!

Με γκολ του Μάλτσι στο 90+5’, η Λαμία «σόκαρε» τον Αρη και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στις καθυστερήσεις, Άρης και Λαμία ήρθαν ισόπαλοι 2-2, για την 15η αγωνιστική της Super League.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές με τον Μορόν (47’, 74’), αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και τις δύο φορές να ισοφαρίσουν.

Στο 57’ σε 1-1 με τον Ακούνια και στο 90+5’ με τον Μάλτσι, με τη Λαμία να «σοκάρει» τον Αρη στα τελευταία λεπτά και να φεύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Το πρώτο μέρος δεν είχε ιδιαίτερη ένταση για 40 περίπου λεπτά, με τον Άρη να έχει την κατοχή και να ψάχνει το γκολ. Ωστόσο τα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου απέκτησαν… άγρια ομορφιά. Ο Μενέντεθ έκανε τρομερή προσποίηση έξω από τη μεγάλη περιοχή στο 42′, έστρωσε την μπάλα στο δεξί του πόδι και σούταρε με τον Κοσέλεφ να ακουμπά λίγο την μπάλα και να την στέλνει στο δεξί του δοκάρι. Στη συνέχεια ο Μορόν και ο Σουλεϊμάνοφ δεν μπόρεσαν να μπουν στη φάση και η άμυνα της Λαμίας απομάκρυνε και αυτή ήταν η μόνη αξιόλογη φάση του πρώτου μέρους. Με ένταση πήγε στα αποδυτήρια ο Άρης, με ένταση βγήκε από αυτά. Στο 47′ ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα μετά από χέρι του Κορνέζου σε προσπάθεια του Μορόν. Αφού το VAR τσέκαρε και αυτό τη φάση, ο Μορόν ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνιά του Κοσέλεφ και άνοιξε το σκορ.

Δέκα λεπτά μετά η πίεση που άσκεισε η Λαμία απέδωσε καρπούς αφού μετά από φάση διαρκείας ισοφάρισε. Στο 57′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρλίτος, ο Σλίβκα πήρε την κεφαλιά και ο Ακούνια με ωραίο σουτ με το αριστερό μέσα από την μικρή περιοχή σκόραρε για το 1-1. Ο Άρης συνέχισε να πιέζει για ένα δεύτερο γκολ, αλλά ο Κοσέλεφ είπε όχι τόσο σε μακρινό σουτ του Μορόν (67′) και του Φαμπιάνο εξ’ επαφής (68′) μετά από κόρνερ.

Στο 74′ η πίεση του Άρη έφερε το γκολ. Ο Μορόν δίνει ξανά τη λύση για τον Άρη. Σέντρα του Νταρίντα από τα δεξιά, ο Μορόν σηκώθηκε ανενόχλητος μέσα στην περιοχή και με κεφαλιά δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Κοσέλεφ κάνοντας το 2-1. Η Λαμία όμως μίλησε στο τέλος. Στις καθυστερήσεις, ο Μάλτσι έκανε το 2-2. Μετά από αδράνεια της άμυνας του Άρη και σέντρα που έγινε από τα αριστερά ο Μάλτσι με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Κουέστα για το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις:

Άρης: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Νταρίντα, Πάρδο (46′ Σαμόρα), Ζιλ, Μενέντες (67′ Ρουπ), Σουλεϊμάνοφ, Μορόν

Λαμία: Κοσέλεφ, Αμαράλ, Σιμόν, Κορνέζος, Παπαδόπουλος, Τσανδάρης, Νούνιες (73′ Τόσιτς), Σλίβκα (85′ Σίντκλεϊ), Ακούνια (73′ Στάνκο), Τσιλούλης, Καρλίτος (85′ Μάλτσι)

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024