Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ομάδα-έκπληξη για Βαλβέρδε!

Ομάδα-έκπληξη για Βαλβέρδε!

Ποια ομάδα θέλει να πάρει τον Ερνέστο Βαλβέρδε από την Αθλέτικ Μπιλμπάο…

Το συμβόλαιο του Ερνέστο Βαλβέρδε με την Αθλέτικ Μπιλμπάο λήγει το καλοκαίρι του 2024 και αναπόφευκτα δημιουργούνται διάφορα σενάρια σχετικά με το μέλλον του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού.

Ο Ισπανός προπονητής λοιπόν φαίνεται πως έχει πρόταση από την Μπεσίκτας για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία, μετά την απόλυση του Ρίτζα Καλιμπάι, ο οποίος κάθισε στον πάγκο της τουρκικής ομάδας μόλις έξι εβδομάδες. Ο προηγούμενος κόουτς, Μπουράκ Γιλμάζ, είχε μόλις έναν μήνα στον πάγκο της Μπεσίκτας, η οποία βρίσκεται σε συνεχή αστάθεια.

Έκτη στο τουρκικό πρωτάθλημα, πολύ μακριά από Φενέρμπαχτσε, Γαλατασαράι και στο -18 από την κορυφή, με τη γκρίνια να μεγαλώνει συνεχώς στις τάξεις των φιλάθλων του συλλόγου.

Ο Σετιέν και ο «Τσινγκούρι»

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κίκε Σετιέν ακούστηκε πριν λίγο καιρό για να αναλάβει την Μπεσίκτας, αλλά οι φήμες διαψεύστηκαν από τους ιθύνοντες της ομάδας. Και πλέον ο Βαλβέρδε έχει έρθει στο προσκήνιο, ως νέος υποψήφιος προπονητής του συλλόγου από την Κωνσταντινούπολη.

Ωστόσο, δεν μοιάζει και τόσο εύκολο η Μπιλμπάο να τον αφήσει να φύγει φέτος, μιας και η ομάδα τα πάει αρκετά καλά καθώς… χτυπάει μέχρι και τετράδα Champions League στη La Liga. Με την ανανέωση του συμβολαίου του με τους Βάσκους να φαντάζει μάλλον το πιο πιθανό σενάριο αυτή τη στιγμή.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024