Με την μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου να βρίσκεται προ των Πυλών άπαντες στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ «τρέχουν» για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.
Δεδομένα στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων της Ένωσης είναι η απόκτηση ενός αριστερού μπακ. Μοχαμάντι και Χατζισαφί βρίσκονται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους με το μέλλον τους στην ΑΕΚ να είναι πιο αβέβαιο από ποτέ.
Επιπλέον οι δύο Ιρακινοί έχουν και τις υποχρεώσεις με την Εθνική τους ομάδα στις αρχές του 2024 στο Κύπελλο Ασίας.
Όλα τα παραπάνω δημιουργούν την ανάγκη στην ΑΕΚ να βγει στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου με σκοπό να ενισχυθεί στην συγκεκριμένη θέση.
Βέβαια στην συγκεκριμένη θέση υπάρχει και η επιλογή του Πήλιου, ωστόσο ακόμη ο Ματίας Αλμέιδα δεν του έχει δείξει την απαραίτητη εμπιστοσύνη, με τον νεαρό μπακ να μην έχει αγωνιστεί ακόμη ως βασικός.
Το σίγουρο είναι πως στην ΑΕΚ δεν βιάζονται να φτάσουν στην τελική τους απόφαση, έχοντας ως στόχο να προχωρήσουν σε κινήσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Ο Κάρλος Βινίσιους της Γκρέμιο, μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ πριν από δύο καλοκαίρια, έχασε τρία πέναλτι μέσα σε διάστημα έξι λεπτών -για την ίδια μάλιστα φάση- στο τελευταίο ματς της ομάδας του για το Κόπα Σουνταμερικάνα...