Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποια ομάδα της Euroleague θέλει τον Χίγκινς…

Ποια ομάδα της Euroleague θέλει τον Χίγκινς…

Ο Κόρι Χίγκινς είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους πιο «καυτούς» γκαρντ που κυκλοφορούν ελεύθεροι, όχι όμως για πολύ.

Για έντονο ενδιαφέρον από πλευράς της Βίρτους Μπολόνια για την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ/φόργουορντ, Κόρι Χίγκινς, κάνουν λόγο οι τελευταίες πληροφορίες.

Ο Αμερικανός γκαρντ κυκλοφορεί ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι όταν και αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα και μέχρι στιγμής δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Παρόλα αυτά το ενδιαφέρον είναι έντονο για την απόκτηση του και ενδεχομένως να είναι ο πιο «καυτός» ελεύθερος γκαρντ στην Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα σενάρια δίνουν και παίρνουν σχετικά με τον Χίγκινς, ενώ τονίζεται σε δημοσιεύματα στο εξωτερικό ότι είναι θέμα χρόνου να βρει την επόμενη ομάδα του και λογικά εκείνη θα είναι από τη Euroleague, αφού ενδιαφέρεται η Βίρτους Μπολόνια, αλλά την περίπτωση του την κοιτάζουν κι άλλες ομάδες από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Τι αναφέρει για το μέλλον του Χίγκινς και τη Euroleague

«Ακούγεται ότι η Βίρτους Μπολόνια σκέφτεται να προσθέσει στο ρόστερ της τον Κόρι Χίγκινς εάν ο Τζαλίν Σμιθ υπογράψει στην Παρτιζάν Βελιγραδίου», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ ο Ιταλός δημοσιογράφος, Λούκα Ντ’Αλεσάντρο.

Την περσινή σεζόν ο 34χρονος άσος ανήκε στην Μπαρτσελόνα και μέτρησε 8,7 πόντους, 2,2 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ κατά μέσο όρο στην EuroLeague, χωρίς να ικανοποιήσει με την παρουσία του, ενώ από το περασμένο καλοκαίρι έχει μείνει χωρίς ομάδα.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024