Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντέρμπι «αιωνίων» με φόντο τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Ντέρμπι «αιωνίων» με φόντο τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με στόχο την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού δίνει το τελευταίο της ματς για το 2023.

Το μεσημέρι, ώρα 13:00 (ΕΡΤ Sports 1), oι πρωταθλήτριες Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, σε νοκ άουτ «μάχη», για τη φάση των «8» του θεσμού. Στον κρίσιμο προημιτελικό στο κλειστό «Π. Γιαννακόπουλος», τα κορίτσια του Ολυμπιακού θέλουν μόνο το «διπλό» κόντρα στις «πράσινες», ώστε να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για την τετράδα του Κυπέλλου και να «κλείσουν» με τον καλύτερο τρόπο, το 2023.

Δηλώσεις:

Θάνος Νίκλας: «Σημαντικό παιχνίδι αύριο για εμάς, είναι νοκ άουτ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Έχουμε προετοιμαστεί και γνωρίζουμε και επιθετικά και αμυντικά, τι χρειαζόμαστε στο γήπεδο για να κερδίσουμε. Όμως, σε αυτά τα παιχνίδια συνήθως μετράνε άλλα πράγματα, συνήθως ποιος το θέλει περισσότερο, ποιος θα είναι πιο επιθετικός, ποιος θα δώσει έμφαση στις λεπτομέρειες, ποιος θα πάρει περισσότερα ριμπάουντ. Αυτά όλα είναι θέμα θέλησης, διάθεσης και θα πρέπει να είμαστε εξαιρετικοί σε αυτό το κομμάτι, για να πετύχουμε μια πολύ μεγάλη νίκη».

Ευγενία Κολλάτου: «Κάθε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι δύσκολο, παίζουμε στη έδρα του, για το Κύπελλο. Παρόλα αυτά, σε νοκ αουτ παιχνίδια δεν υπάρχει φαβορί, για αυτό και εμείς είμαστε πανέτοιμες για έναν τελικό. Με πλάνο, συγκέντρωση και πολύ πάθος, πάμε συσπειρωμένες για τη νίκη-πρόκριση».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024