Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μάλαμα για Καρρά: Στη μνήμη μας πάντα τα γλέντια και οι βραδιές χαρμολύπης με τα τραγούδια του

Μάλαμα για Καρρά: Στη μνήμη μας πάντα τα γλέντια και οι βραδιές χαρμολύπης με τα τραγούδια του

«Το λαϊκό στερέωμα θα τον θυμάται πάντα για την απλότητα του και για τις ερμηνείες του επί σκηνής που αφήσαν εποχή», σημείωσε μεταξύ άλλων η τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα για την απώλεια του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή Βασίλη Καρρά απέστειλε η τομεάρχης Πολιτισμού και βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κυριακή Μάλαμα.

«Ο γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής με τη χαρακτηριστική χροιά της φωνής του, ο Βασίλης Καρράς δεν είναι πια μαζί μας. Τον αποχαιρετούμε κρατώντας για πάντα στη μνήμη μας τα γλέντια και τις βραδιές χαρμολύπης που περάσαμε με τα τραγούδια του», σημείωσε η τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κυριακή Μάλαμα.

Ο Βασίλης Καρράς έπασχε από κοροναϊό, ενώ έδινε και μάχη με τον καρκίνο

Ακολούθως η τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπογράμμισε ότι «το λαϊκό στερέωμα θα τον θυμάται πάντα για την απλότητα του και για τις ερμηνείες του επί σκηνής που αφήσαν εποχή».

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών

Σημειώνεται ότι ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών λίγο μετά τις 17:00 της Κυριακής 24 Δεκεμβρίου ενώ νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, εισήχθη στο νοσοκομείο πριν από δύο ημέρες. Έπασχε από κοροναϊό, ενώ έδινε, εδώ και καιρό, και μάχη με τον καρκίνο.

Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε και από την επίσημη σελίδα του «Συλλόγου Φίλων Βασίλη Καρρά» στο Facebook, με τη φωτογραφία προφίλ να αλλάζει και να τοποθετείται μία μαύρη κορδέλα σε ένδειξη πένθους.

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024