Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίς» - Η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία της οικογένειας Μπέκαμ

«Ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίς» – Η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία της οικογένειας Μπέκαμ

Η οικογένεια ποζάρει μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και όλα τα μέλη φοράνε καπελάκια του Άγιου Βασίλη.

Μπορεί να είναι διάσημοι και εκατομμυριούχοι, αλλά η οικογένεια Μπέκαμ φροντίζει να τηρεί όλες τις παραδόσεις των γιορτών, και κυρίως των Χριστούγεννων.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το Christmas spirit των Μπέκαμ θέλησε να μας μεταφέρει η Βικτώρια. Οι οικογένεια βρίσκεται στο Μαϊάμι και με χριστουγεννιάτικη διάθεση τα μέλη της απολαμβάνουν τις διακοπές τους.

Η Βικτώρια Μπέκαμ δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία, με τον σύζυγό της Ντέιβιντ, τα τρία από τα τέσσερα παιδιά τους και την νύφη της Νίκολα Πελτζ.

Γιόρτασαν τα Χριστούγεννα με τα παιδιά τους λίγες μέρες νωρίτερα.

Συγκεκριμένα, η οικογένεια ποζάρει μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και όλα τα μέλη φοράνε καπελάκια του Άγιου Βασίλη και τα πυτζαμάκια τους. Ο Ντέιβιντ, ο Κρουζ, η Χάρπερ και η Nίκολα, είναι ασορτί ντυμένοι με λευκά T-shirt και καρό παντελόνια, ο Brooklyn προτίμησε τα λευκά ενώ η Βικτώρια ξεχωρίζει με την σικάτη σατέν ρόμπα της.

«Ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίς στο Μαϊάμι, σας αγαπώ όλλους» έγραψε στη λεζάντα η Βικτώρια Μπέκαμ, ενώ συμπλήρωσε και ποσό τους λείπει ο άλλους τους γιος Ρωμαίο ο οποίος δεν είναι μαζί τους.

Δείτε τη φωτογραφία

Το διαμέρισμα στο Μαϊάμι

Το εσωτερικό του διαμερίσματος των Μπέκαμ είναι η επιτομή της πολυτέλειας και της χλιδής. Κάθε χώρος διαθέτει τεράστιες τζαμαρίες από το δάπεδο μέχρι το ταβάνι, ώστε η θέα στον Ατλαντικό ωκεανό, αλλά και στην πόλη, να είναι ανεμπόδιστη.

Οι κρεβατοκάμαρες με τα king size κρεβάτια, τη μοντέρνα διακόσμηση και τους πολυελαίους, προσφέρουν άνεση και στιγμές χαλάρωσης στους πολυάσχολους ιδιοκτήτες. Το κάθε διαμέρισμα στο κτήριο έχει τη δική του πισίνα και το δικό του γυμναστήριο. Τα έπιπλα στο living room αντανακλούν τη ρετρό διάθεση του Μαϊάμι και της Φλόριντα.

Το επιβλητικό κτήριο είναι το μοναδικό συγκρότημα κατοικιών στο Μαϊάμι με δικό του ελικοδρόμιο και, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό βρίσκεται ακριβώς πάνω από το διαμέρισμα των Μπέκαμ.

Sports in

Η Next Generation της Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι διασφαλίζει το μέλλον των Καταλανών (pic+vids)

Ο Τσάβι έχει αναδείξει 16 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονται από την ακαδημία του καταλανικού συλλόγου – Ξεχωρίζουν οι Γιαμάλ, Φερμίν και Κουμπαρσί.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024