Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Grece Ghanem: Το απόλυτο fashion icon προτείνει «εορταστικά» outfits

Grece Ghanem: Το απόλυτο fashion icon προτείνει «εορταστικά» outfits

«Θέλω να χρησιμοποιήσω το Instagram ως πλατφόρμα για να εκφράσω το προσωπικό μου στυλ και να δώσω έμπνευση στις γυναίκες» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη της η Grece Ghanem.

Το Instagram δεν είναι πλέον μόνο ένας χώρος για 20άρηδες DJ και fashion bloggers, καθώς υπάρχουν χιλιάδες influencers άνω των 40 ετών που έχουν ανάλογη επιρροή. Το στυλ επιτέλους αναγνωρίζεται πραγματικά ως κάτι που δεν έχει ηλικία, και η 50χρονη Instagrammer Grece Ghanem δείχνει ότι όποια δεκαετία κι αν γεννηθήκατε, μπορείτε να φορέσετε τα neon παντελόνια και τα ζεβρέ mesh tops.

«Πιστεύω ότι το στυλ σχετίζεται με την προσωπικότητα και δεν μπορείς να είσαι κομψή αν δεν έχεις αυτοπεποίθηση»

Η Grece μπορεί να ντύνεται σχεδόν καθημερινά σαν να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της Εβδομάδας Μόδας, αλλά η σταθερή της εργασία δεν αφορούσε πάντα τη βιομηχανία της μόδας – είναι personal trainer με έδρα το Μόντρεαλ.

«Mπορείς να είσαι on-trend και να φορέσεις cool κομμάτια ανεξαρτήτως της ηλικίας σου»

Η instagramer έχει μια εξαιρετική ικανότητα να κάνει τις «edgy» τάσεις να φαίνονται διαχρονικές και να φοράει τα φωτεινά χρώματα και τα animal print καλύτερα από οποιαδήποτε άλλο άτομο μπορεί να ακολουθείς. Η εμφάνιση της κινείται γύρω από πολύχρωμα πλεκτά, φαρδιά statement παντελόνια, μπλούζες με δίχτυ και πλισέ φούστες, αλλά έχει επίσης το ταλέντο να κάνει τα απλά σύνολα να φαίνονται άκρως εντυπωσιακά.

«Πιστεύω ότι το στυλ σχετίζεται με την προσωπικότητα και δεν μπορείς να είσαι κομψή αν δεν έχεις αυτοπεποίθηση. Για μένα, λοιπόν, δεν είναι το ρούχο που με κάνει να αισθάνομαι αυτοπεποίθηση, αλλά η προσωπικότητά μου.

Ζω για τα ντένιμ. Το ντένιμ είναι ένα πρακτικό βασικό κομμάτι που είναι εύκολο να στυλιζαριστεί, να συνδυαστεί και να απογειωθεί. Το αγαπημένο μου κομμάτι είναι ένα ζευγάρι Levi’s που έχω από τα 20 μου χρόνια» είχε πεί χαρακτηριστικά η Ghanem σε συνέντευξη της στο The Zoe Report».

Και συνέχισε λέγοντας: «Το ότι είμαι γύρω στα 50 δεν σημαίνει ότι έχω ντεμοντέ και κλασική αισθητική. Πιστεύω σθεναρά ότι μπορείς να είσαι on-trend και να φορέσεις cool κομμάτια ανεξαρτήτως της ηλικίας σου. Το να μένεις νέος συνδέεται με το πνεύμα, να είσαι περίεργος, να διατηρείς την αίσθηση του χιούμορ και να παραμένεις συνδεδεμένος με την παιδική σου ηλικία. Ως εκ τούτου, θέλω να χρησιμοποιήσω το Instagram ως πλατφόρμα για να εκφράσω το προσωπικό μου στυλ και να δώσω έμπνευση στις γυναίκες, ανεξάρτητα από την ηλικία τους, να κάνουν κι αυτές το ίδιο».

Εχθές (22/12/2023), το fashion icon προχώρησε στην ανάρτηση ενός βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο απεικονίζεται η ίδια και η κόρη της, να δοκιμάζουν και να προτείνουν εορταστικά outfit.

Στη λεζάντα του βίντεο έγραψε: «Σας ερχόμαστε με την άνετη και γιορτινή μας έμπνευση για ρούχα!»

*Mε πληροφορίες από Who What Wear | iol.co.za | Κεντρική φωτογραφία θέματος: Grece Ghanem | Instagram

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024