Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγγλία: Τετράχρονο βρέθηκε άγρια δολοφονημένο στο σπίτι του στο Λονδίνο

Αγγλία: Τετράχρονο βρέθηκε άγρια δολοφονημένο στο σπίτι του στο Λονδίνο

Η Αστυνομία συνέλαβε μετά το συμβάν μία γυναίκα

«Παγωμένη» είναι η τοπική κοινωνία του ανατολικού Λονδίνου μετά την είδηση ότι ένα τετράχρονο παιδί βρέθηκε άγρια δολοφονημένο, με πολλαπλές μαχαιριές σε όλο του το σώμα, μέσα στο σπίτι του το βράδυ της Τετάρτης.

Οι γείτονες δήλωσαν στην Μητροπολιτική Αστυνομία πως άκουσαν κραυγές. Οι αξιωματικοί συνέλαβαν ως ύποπτη για τον φόνο μία 41χρονη γυναίκα, η οποία βρισκόταν στη σκηνή του εγκλήματος. Σύμφωνα με τον Independent, παραμένει υπό κράτηση.

Μία μητέρα τριών παιδιών, η οποία ζούσε δίπλα από το σπίτι του τετράχρονου, περιέγραψε το παιδί ως ευγενικό, χαρούμενο, που έπαιζε πολύ συχνά έξω στη γειτονιά μαζί με τους γονείς του.

«Ακόμη και η αστυνομία βγήκε κλαίγοντας»

Η Μητροπολιτική Αστυνομία συνέλαβε μία γυναίκα που ήταν παρούσα στη σκηνή του εγκλήματος

«Πήγαιναν στο πάρκο… τέτοια πράγματα. Ήταν ένα δραστήριο, φιλικό και ευγενικό παιδί. Ήταν πάντα πολύ παιχνιδιάρης με τον 4χρονο γιο μου. Ακούσαμε ουρλιαχτά όταν η αστυνομία έσπασε την πόρτα» δήλωσε η ίδια.

«Ακόμη και η αστυνομία βγήκε κλαίγοντας. Όταν μας είδαν, προσπάθησαν να συνέλθουν, αλλά δεν μπορούσαν. Δεν μπορώ να πω στον γιο μου τι συνέβη, είναι πολύ μικρός. Θα του πω ότι μετακόμισαν μακριά» δήλωσε ένας άλλος γείτονας.

Η δήμαρχος της πόλης, Caroline Woodley, δήλωσε: «Ένιωσα συντετριμμένη όταν έμαθα σήμερα το πρωί για τον τραγικό θάνατο ενός τετράχρονου παιδιού στο Hackney. Οι σκέψεις μου και τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου, μαζί με όλους στο δημοτικό συμβούλιο, είναι με την οικογένεια του παιδιού».

«Συνεργαζόμαστε με την αστυνομία και το σχολείο του παιδιού για να στηρίξουμε την οικογένειά του, τους φίλους του και την ευρύτερη κοινότητα» συμπλήρωσε.

Οι έρευνες συνεχίζονται

Ο επιθεωρητής James Conway, επικεφαλής της αστυνόμευσης στην περιοχή δήλωσε: «Πρόκειται για ένα εξαιρετικά οδυνηρό περιστατικό, το οποίο είναι κατανοητό ότι θα προκαλέσει σοκ και δυσπιστία στην τοπική κοινότητα και σε όσους παρευρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος.

»Συνεργαζόμαστε με τους εταίρους μας, συμπεριλαμβανομένου του Συμβουλίου του Hackney και της σχολικής κοινότητας, για να διασφαλίσουμε ότι υπάρχει υποστήριξη για τους ανθρώπους που τη χρειάζονται.

»Οι ειδικοί αξιωματικοί της ομάδας ανθρωποκτονιών προχωρούν την έρευνα και συνεχίζουν να εργάζονται για να εξακριβώσουν τις συνθήκες θανάτου αυτού του μικρού παιδιού και τα γεγονότα που οδήγησαν σε αυτόν.

»Το περιστατικό αυτό συνέβη εντός του σπιτιού και, ενώ δεν υπάρχει ευρύτερος κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, επιπλέον αστυνομικοί θα είναι παρόντες στην περιοχή, καθώς αναγνωρίζουμε τον αντίκτυπο που θα έχει αυτό στην κοινότητα».

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024