Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέγαρα: Ευρεία επιχείρηση της αστυνομίας στον Βλυχό για το άτομο που πυροβολούσε στον αέρα με υποπολυβόλο

Μέγαρα: Ευρεία επιχείρηση της αστυνομίας στον Βλυχό για το άτομο που πυροβολούσε στον αέρα με υποπολυβόλο

Τρία άτομα εμφανίζονται σε βίντεο, που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο, να πυροβολούν στον αέρα, με τις εικόνες να προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία

Μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας στήθηκε το πρωί της Παρασκευής (22/12), στον καταυλισμό Ρομά, στον Βλυχό Μεγάρων, για τον εντοπισμό του ατόμου που πυροβολεί με υποπολυβόλο στον αέρα.

Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος  δυνάμεις της ΕΚΑΜ, της ΟΠΚΕ, της ΔΙΑΣ, της Ασφάλειας, ενώ παράλληλα έγιναν έρευνες για ναρκωτικά και όπλα.

Ο συλληφθείς εμφανίζεται σε βίντεο να πυροβολεί στον αέρα, ενώ πρόσφατα είχε εμπλακεί και σε ληστεία

Σε βίντεο, που κάνουν τον γύρο των social media, εμφανίζεται ένας νεαρός άνδρας να κρατά ένα υποπολυβόλο και να πυροβολεί κατά ριπάς στον αέρα, εντός κατοικημένης περιοχής.

Από το πλάνο φαίνεται να βρίσκεται τουλάχιστον ένα ακόμα άτομο που κρατά κινητό τηλέφωνο και ένα δεύτερο, που είναι και αυτό που έχει καταγράψει το συγκεκριμένο βίντεο.

Μία σύλληψη στον Βλυχό

Τρία άτομα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, εμφανίζονται σε βίντεο, που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο, να πυροβολούν στον αέρα, με τις εικόνες να προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία.

Κατά την επιχείρηση συνελήφθη ένας Ρομά, αλλά όχι ο άνδρας που εμφανίζεται στο βίντεο να πυροβολεί ασταμάτητα και να κάνει επίδειξη δύναμης δίπλα στα σπίτια.

Ο συλληφθείς ωστόσο, εμφανίζεται και εκείνος σε βίντεο να πυροβολεί στον αέρα, ενώ πρόσφατα είχε εμπλακεί και σε ληστεία.

Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση, ο 36χρονος φέρεται να εισέβαλε μαζί με άλλα τρία άτομα σε σπίτι στα Μέγαρα. Οι δράστες υπό την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τον ένοικο, τον χτύπησαν και του άρπαξαν 900 ευρώ και ένα πιστόλι που κατείχε νόμιμα.

Μάλιστα, την ώρα που έφευγαν, πυροβόλησαν στον αέρα, προκειμένου να μην τους ακολουθήσει.

Sports in

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε μέσω live streaming την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον 5ο τελικό της Α1 μπάσκετ Γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024