Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Βόμβα» με Κωνσταντέλια: Ομάδα-έκπληξη ετοιμάζει κίνηση…

«Βόμβα» με Κωνσταντέλια: Ομάδα-έκπληξη ετοιμάζει κίνηση…

Τι αποκαλύπτουν από το εξωτερικό και το μέλλον του Γιάννη Κωνσταντέλια…

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αποτελεί ένα από τα κορυφαία ταλέντα στην Ευρώπη, στον ΠΑΟΚ «τρίβουν» τα χέρια τους και στο εξωτερικό γίνεται χαμός από τις ομάδες που τον παρακολουθούν.

Ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός απασχολεί μερικές από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, ο Δικέφαλος του βορρά είναι πολύ πιθανό να έχει στα χέρια του πρόταση σύντομα, ενώ στην Τουρκία τα σενάρια γύρω από τον «Ντέλια» δίνουν και παίρνουν.

Συγκεκριμένα, μιλούν για ένα σπουδαίο πρότζεκτ που αξίζει να επενδύσει κανείς και εν συνεχεία τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα θέλουν τη Γαλατάσαραϊ να είναι έτοιμη να κάνει, για μια ακόμη φορά, κίνηση για την απόκτηση του wonder kid του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι άνθρωποι της Γαλατά έχουν αποφασίσει να δοκιμάσουν την τύχη τους με τον Κωνσταντέλια και δεν αποκλείεται αυτό να γίνει και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αν και τα «θέλω» του ΠΑΟΚ είναι πολλά.

Τι αναφέρει το δημοσίευμα:

«Οι μεταγραφικές αναζητήσεις της Γαλατάσαραϊ, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Οι άνθρωποι της έχουν αποφασίσει να κάνουν ξανά κίνηση για τον επιτελικό μέσο Γιάννη Κωνσταντέλια του ΠΑΟΚ . Η Τσιμ-μπομ χτύπησε και τους προηγούμενους μήνες την πόρτα της ελληνικής ομάδας για τον Κωνσταντέλια αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο 20χρονος μέσος που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 αναμένεται να αποχωρήσει στις ενδιάμεσες μεταγραφές.

Ο Κωνσταντέλιας έχει παίξει φέτος 27 παιχνίδια και έχει 6 γκολ και 3 ασίστ. Είναι διεθνής με 4 συμμετοχές και ένα γκολ με την Εθνική. Εκτός από την Γαλατασαραι για τον παίκτη ενδιαφέρονται πολλά από τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης. Σύμφωνα με το transfermarkt η αξία του που το 2022 ήταν 400 χιλιάδες ευρώ σήμερα έχει φτάσει στα 8 εκατομμύρια», αναφέρει το δημοσίευμα της «Τakvim».

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024