Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπόγεια σήραγγα αποκλειστικά για Tesla – Το μυστικό του Ελον Μασκ

Υπόγεια σήραγγα αποκλειστικά για Tesla – Το μυστικό του Ελον Μασκ

Ουσιαστικά, το υπόγειο δίκτυο είναι μόνο για την Tesla και έχει επικριθεί ότι οι σήραγγες «είναι μόνο ελαφρώς μεγαλύτερες από τα ίδια τα οχήματα».

Viral έχει γίνει μια υπόγεια σήραγγα που κατασκευάστηκε κάτω από το Λας Βέγκας για αυτοκίνητα Tesla γνωστή  γνωστό ως «Vegas Loop».

Το σύστημα «Vegas Loop» του Ελον Μασκ μπορεί να σας φαίνεται εντελώς ξένο και μάλλον φουτουριστικό.

Η Boring Company το κατασκεύασε για να παρέχει «γρήγορη και άνετη μεταφορά« σε όσους βρίσκονται στο Λας Βέγκας.

Η εταιρεία του Μασκ ισχυρίζεται πως μόλις ολοκληρωθεί, το Vegas Loop θα μεταφέρει περισσότερους από 90.000 επιβάτες την ώρα.

Η κομητεία Clark και η πόλη του Λας Βέγκας έχουν εγκρίνει συνολικά 68 μίλια τούνελ και 93 σταθμούς για το Vegas Loop.

Ουσιαστικά, το υπόγειο δίκτυο είναι μόνο για την Tesla και έχει επικριθεί ότι οι σήραγγες «είναι μόνο ελαφρώς μεγαλύτερες από τα ίδια τα οχήματα».

Ωστόσο στο βίντεο που κυκλοφορεί στο Tik Tok δεν είναι λίγοι εκείνοι που εστιάζουν στο γεγονός πως το υπόγειο δίκτυο περιορίζεται μόνο σε Tesla.

Επιπλέον, οι διαστάσεις της σήραγγας, οι οποίες είναι ελάχιστα μεγαλύτερες από τα οχήματα, έχουν προκαλέσει ανησυχίες. Ένα πρόσφατο βίντεο του TikTok που παρουσίαζε ένα ταξίδι μέσα στο Vegas Loop ανέδειξε αυτή την πτυχή, προκαλώντας αντιδράσεις κλειστοφοβίας από ορισμένους θεατές.

Το βίντεο αποκαλύπτει ένα Tesla να σφυρίζει μέσα από τη σήραγγα που κοσμείται με δυναμικά μεταβαλλόμενα χρωματιστά φώτα, δημιουργώντας μια σουρεαλιστική εμπειρία.

Στο βίντεο, ένας επιβάτης, ο οποίος είναι κάτοικος εδώ και πέντε χρόνια, εκφράζει την έκπληξή του για την ύπαρξη της σήραγγας. Η στενή σήραγγα μονής κατεύθυνσης που παρουσιάζεται στο βίντεο αποκαλύπτει ελάχιστο χώρο γύρω και πάνω από το αυτοκίνητο, εντείνοντας την αίσθηση του περιορισμού.

Ο οδηγός στο βίντεο υποδεικνύει ότι το σύστημα αυτό προορίζεται να εξελιχθεί σε μια ευρύτερη υπηρεσία μεταφοράς για την πόλη.

Ο οδηγός μάλιστα αστειεύεται ότι λέγοντας πως του θυμίζει τα «Universal Studios», καθώς οι άνθρωποι μπορούν να σταθούν περιμένοντας να κάνουν μια βόλτα σε έναν υπόγειο κόλπο.

Πολλοί χρήστες στα σχόλια τους συνέκριναν τη σήραγγα με τη δημοφιλή ταινία του Netflix: «Το Αφήστε τον κόσμο πίσω».

Κατά τη διάρκεια της ταινίας με πρωταγωνιστές την Τζούλια Ρόμπερτς και τον Κέβιν Μπέικον, ένα σωρό Τέσλα στην πραγματικότητα αυτοκαταστρέφονται καθώς ο κόσμος φτάνει στο τέλος του.

Ορισμένοι χρήστες επέκριναν το Loop ως «εξαιρετικά αναποτελεσματικό μετρό», καθώς άλλοι ισχυρίζονται ότι τους προκαλεί «κρίσεις πανικού».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024